Vychytralá tchyně se rozhodla zkontrolovat své tři snachy. Šperky jako dárek dostala jen nejmladší: jen ona se chovala slušně

O vztahu mezi tchyní a snachou se napsali nejen knihy, ale i natáčeli filmy. Někteří jsou příjemní a přátelští a jiní mají kvůli každé maličkosti problémy.

Zdroj: topsovety.com

Hrdinka našeho příběhu se rozhodla uspořádat velmi originální kontrolu pro tři své snachy. Jen jedna z nich prošla testem. Odměnou jí byly šperky.

Tento velmi poučný a životní příběh se mohl stát kdekoliv. Jedna žena měla tři syny, když vyrostli, měli své rodiny a začali žít odděleně.

Starší žena se rozhodla navštívit všechny své děti a také zkontrolovat velmi originálním způsobem, jak se k ní chovají její oblíbené snachy.

Poté, co navštívila svého staršího syna, žena již přemýšlela, jak bude realizovat svůj chytrý plán. Řekla synovi a snachě, že chce u nich přespat. Brzy ráno žena požádala manželku o syna, aby jí přinesla vodu. Ta její žádost splnila.

Žena jen trochu vypila vodu a zbytek vylila na postel. Když jí po chvíli snacha přinesla čaj, žena prozradila, že s ní stal malý průšvih, což se seniorům často stává.

Zdroj: pinterest.com

Snacha se rozčílila, začala se hněvat a nařídila, aby žena okamžitě vyprala prostěradlo a peřinu a pak je pověsila na sušičku. Také dívka řekla,že pokud se to bude opakovat znovu, pak už nebude moci žena zůstat přes noc. Tentýž den se žena vydala za středním synem.

Historie se opakovala! Ráno snacha křičela a urážela matku svého manžela za zkažené povlečení. A dělala to v přítomnosti svého manžela. Syn na obranu své matky neřekl ani slovo.

Zdroj: pinterest.com

Už bez naděje na něco dobrého se žena vydala navštívit svého nejmladšího syna. Vše udělala stejně jako v domovech svých starších dětí. Reakce mladší snachy však byla úplně jiná.

Dívka řekla, že se nic hrozného nestalo. Koneckonců, malé děti také pořád tak dělají, tak proč se na takovou maličkost zlobit. Pak vyprala povlečení a uklidila postel.

Tchyně byla tímto postojem dojatá až k srdci. Šla do klenotnictví a koupila tam zlaté šperky.

Na rodinném obědě, kde byli přítomni všichni její synové se svými manželkami, ona zveřejnila dárek nejmladší snaše se slovy: „Tohle je moje dcera! Poslední dny svého života bych chtěla strávit právě s ní!“

Zdroj: pinterest.com

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Share