Způsob, jakým překřížíte prsty, odhalí mnoho o vaší osobnosti

Řeč těla, gesta a mimika mohou o člověku hodně říct.

Věděli jste, že způsob, jakým překřížíte prsty, může odhalit mnoho o vaší osobnosti? Dnešní test nám s tím pomůže. Podívejte se na obrázek a vyberte si tu kombinaci rukou, která se nejvíce podobá způsobu, jakým překřížíte prsty.

Zdroj: zerkalo.cc

Pokud vaše varianta:

1. Pravý palec nahoře

Tato kombinace prstů naznačuje, že jste velmi emotivní a neuvěřitelně citlivý člověk. Máte hodně empatie. Můžete hodně vidět a pochopit. Příroda vás obdarila jedinečnou intuicí a spolehlivým šestým smyslem, který často používáte.

Lidé se vám mohou snadno otevřít, protože vám důvěřují a očekávají od vás soucit. Vědí, že se jim z vaší strany nic špatného nestane. Můžete jim něco poradit, ale pokud je to nutné, můžete mlčet.

Jste člověk, který vždy o všem pečlivě přemýšlí a analyzuje situaci. Děláte rozhodnutí bez spěchu, ale obvykle jsou naprosto správná.

2. Palce vedle sebe

Jste velmi klidný a vyrovnaný člověk, který miluje pořádek a harmonii ve všem. Snažíte se za každou cenu vyhnout se hádkám a sporům. Raději vše pustíte, něčeho se vzdáte, ale rozhodně nevlezete tam, kam nepotřebujete. Vaše pohodlí a pohoda stojí za to udělat pár ústupků.

Cítíte se nejlépe sami. Máte několik důvěryhodných přátel a to vám stačí. Nelíbí se vám chaos způsobený velkou skupinou lidí.

Máte rádi kontakt s přírodou a někdy stačí jen trochu zalenošit si, lehnout si nebo sednout si, nedělat nic a na nic nemyslet. Váš život je pomalý a to se vám líbí. Šílená snaha o úspěch není vaším stylem.

3. Levý palec nahoře

Jste velmi aktivní a bezprostřední člověk. Nemáte rádi nudu. Ve vašem životě se vždy musí něco dělat. Neustále potřebujete nové úkoly a cíle. Často se nudíte a chcete vyzkoušet něco nového.

Máte milion nápadů za minutu. Ve velké skupině lidí se cítíte jako ryba ve vodě. Ve společnosti vždy vynikáte. Milujete pozornost a nevyhýbáte se konfrontaci. Když se vám něco nelíbí, řeknete to přímo.

Jste velmi optimistický a bezstarostný. Nezajímá vás příliš názory jiných lidí nebo důsledky vašich rozhodnutí.

Share