„Nikdo z nás nemůže být vždycky krásná holka“: 62letá Sharon Stone zveřejnila nové fotografie a mluvila o svém postoji k věku

Hollywoodská herečka Sharon Stone se stala hlavní postavou nedávného čísla The Telegraph Magazine.

62letá celebrita se objevila na nové sadě fotografií a vyzkoušela si oblečení z nových kolekcí takových slavných módních domů, jako jsou Dolce & Gabbana, Prada, Gianfranco Ferré a Tom Ford.

Autorem nových fotografií byl fotograf The Telegraph Andy Greenacre, který na Instagramu zveřejnil nové fotografie.

„Myslel jsem si, že se toto natáčení pro #telegraphmag nestane, ale díky velkému úsilí a testování na koronavirus den před natáčením se to stalo a stálo to za to. Děkuji, Sharon Stone,“ napsal fotograf pod fotografii.

Kromě nového focení se v nedávném čísle The Telegraph Magazine objevil upřímný rozhovor, ve kterém herečka mluvila o svém postoji k věku a kráse. Stone poznamenala, že nesouhlasí s tvrzením „na vzhledu nezáleží“:

„To je velká hloupá lež! A mimochodem, ani nepochopíte, jak důležitý je vzhled, dokud nezačnete ztrácet svou krásu,“ řekla hvězda.

„Nenechávám ostatní, aby mi řekli, co se děje s mým obličejem a tělem a kde se objevila moje celulitida. Všechna těla žen to mají, ale jsme se jen dívali na tyto fotky reklam punčochových kalhot…, a viděli jsme příliš mnoho módních přehlídek se 14letými rumunskými dívkami.

Nikdo z nás nemůže být vždy krásná holka a opravdu musíme začít chápat, že být dospělou a chytrou ženou je skvělé. Pokud tomu váš partner nerozumí, je hloupý a neměli byste s ním trávit čas,“ dodala herečka.

Stone vyprávěla, jak se jí daří udržovat v dobré kondici, zejména během pandemie:

„Dělám 30 dřepů denně a dělám cvik s činkami o hmotnosti 3 libry, když sleduji televizi. Jednoduše proto, že v dnešní době nemohu chodit do posilovny,“ vysvětlila Sharon.

Herečka také uvedla, že lidé ztratili svůj „základní instinkt“:

„Muži prostě nepískají, když vidí krásnou ženu. Byla to zábava, ale ta éra skončila,“ uvedla hvězda.

Share