Žena se urazila, že její manžel tvrdě pracoval, dokud ho neuviděla s jejích dcerou

Mít dítě se stává obtížnou zkouškou pro absolutně jakýkoli pár. Mezi manželi často začínají spory a hádky. Manželky se často urážejí, že manželé věnují svému dítěti málo času, a oni zase nevěří, že ženy jsou na mateřské dovolené velmi unavené. Ani v této dvojici nebylo všechno jednoduché, ale jedna nehoda všechno změnila.

 

Zdroj: Freepik.com

 

 

Proč byla manželka naštvaná?

Jedna žena sdílela svůj příběh na sociálních médiích. Je dlouho vdaná za farmáře, který musí pracovat téměř nepřetržitě, daleko od své rodiny. Manželku však jednou unavilo, že manžel věnuje příliš mnoho času své práci, a ne jí a dětem.

 

Zdroj: Freepik.com

 

Během péče o dítě to nebylo snadné a její manžel byl téměř neustále nepřítomný. Věděla, že jeho každodenní práce vyžaduje obrovské úsilí a obětavost, ale její hněv každým dnem rostl. V určitém okamžiku se jí začalo zdát, že její manžel věnoval svému povolání všechen svůj čas. Zřídka viděl svou rodinu, jen asi hodinu denně.

 

Zdroj: Freepik.com

 

Nemohl jsem odolat

Jakmile dosáhly negativní emoce vyvrcholení a žena se jim nemohla bránit. Protože byla tak unavená a naštvaná, že poslala manželovi dlouhou zprávu. Žena napsala, že i když se tím nic nezmění, chce jen, aby její manžel věděl, jak moc ji unavuje skutečnost, že tak tvrdě pracuje, a ona sama musí pečovat o dítě a udržovat pořádek v domě.

 

Zdroj: Freepik.com

 

„Každý den musím vařit večeři, koupat děti, uklízet dům, dělat všechny domácí a rodinné práce,“ napsala žena zoufale. V ten den však uslyšela dialog jejího manžela s jejich malou dcerou a litovala jejího popudu a toho, že nechala své negativní emoce uniknout.

 

Vše se změnilo

Když zoufalá žena náhodou zaslechla muže, jak mluví se svou malou dcerou, rychle litovala toho, co udělala. Pak si uvědomila svou vlastní chybu a chtěla o ní říct spoustě lidí. Muž se vrátil domů na oběd. Z jeho tváře bylo zřejmé, že byl unavený z práce a depresivní z toho, co slyšel od své manželky. Najednou se k jídlu přidala jeho dcera Charlotte.

 

Zdroj: Syl.ru

 

Dívka byla velmi vzrušená, neustále něco říkala a jedla téměř celou večeři svého otce. Neprotestoval, příznivě pohlédl na svou dceru. Pak ženě bylo všechno jasné.

 

Zdroj: Freepik.com

 

„Musím sedět před večeří a poslouchat všechny příběhy dětí.“ Musím je vykoupit poslechem divokého ječení a chichotání, než jdou spát. Musím je obejmout a tisíckrát ujistit, že je miluji. Mohu s nimi být mnohem víc než on. Je to však on, kdo se obětuje, ne já,“ napsala žena. Nakonec přiznala mužovi, že dělal tvrdou práci plnou sebezapření.

 

Zdroj: Freepik.com

 

Díky jeho úsilí mají děti vždy něco k jídlu a co si obléci. Tyto snahy však často zůstávají bez povšimnutí, protože ženy mají pocit, že jsou jediné, které zaměstnávají plnění povinností v domácnosti. Práce mužů, kteří vydělávají peníze pro své rodiny, zůstává často bez povšimnutí a podceňována.

 

Zdroj: Freepik.com

 

Share