Vyděšený pejsek se bál pohnou i když dokonce ležel na kolejích

Liberečtí dobrovolníci objevili nedaleko železničních tratí psí rodinu. Tady pejskové nemohli zůstat, fenu dobrovolnici zabrali do útulku, ale pro štěňata už místo nezbylo.

Později se podařilo najít pro drobky domov a doufáme, že se mají teď dobře. Ale jedna malá holčička jménem Lucky měla štěstí méně než ostatní a teď vám povíme její příběh.

Zdroj: mimimetr.me

Zdroj: mimimetr.me

Když dobrovolníci přijeli si Lucky vyzvednout, ona utekla před nimi a schovala se za koleje. V tu chvíli všichni slyšeli zvuk blížícího se vlaku. Záchranářům se podařilo drobka vytáhnout vteřinu před nebezpečím, ale chudinka stihla zažít šok z hlasitého zvuku.

Zdroj: mimimetr.me

Stěně bylo předáno do místního útulku „Liberečtí ocasky“. Po zkušenostech na kolejích se Lucky začala všeho bát. Bála se lidi, nenechala se ani pohladit. Holčička zůstala bydlet v centru, ale nechtěla se s nikým stýkat. Charakterově je velmi klidná a přátelská, už dávno ji mohli vyzvednout, ale kvůli přenesenému stresu Lucky se nechtěla s lidmi přátelit.

Zdroj: mimimetr.me

Lucky si všimla dívka Angelina, která ráda chodila do útulku a dívala se na pejsky. Ona začala chodit na procházky z pejskem a bavit se s ní všemi možnými způsoby. Zpočátku se zvíře obávalo, ale pak si zvyklo na Angelinu, a když přišla, radostně jí vítala. Poté se pejsek naučil důvěřovat lidem a přestal se jich bát.

Zdroj: mimimetr.me

Za nějakou dobu Lucky si všiml mladý pár. Oni začali chodit do útulku a procházet se s pejskem. Když se Lucky zcela zvykla na chlapce a dívku, opustila stěny dočasného útočiště a přestěhovalo se do svého nového domu.

Zdroj: mimimetr.me

Teď Lucky je k nepoznání. Překonala všechny své obavy, ráda se prochází venku a přáteli se s ostatními psy. Díky lásce a péči lidí se mazlíček dokázal stát šťastným a plně se naučil radovat ze života.

Zdroj: mimimetr.me

Share