“Žena se mnou prožila celou moji pracovní dráhu”: Vojtěch se vyjádřil o své rezignaci

33letý bývalý ministr zdravotnictví Adam Vojtěch před několika dny rezignoval, a ve dnešní době si užívá volna se svou manželkou, která mu pomáhala a vždy podporovala.

Adam Vojtěch odešel z ministerstva, a teď má velkou radost. Nakonec muže odpočinout od vymýšlení opatření proti koronaviru a užit si běžného života se svou partnerkou.

Zdroj: ctidoma.cz

Adam uvedl, že příští rok žádnou kandidaturu nechce, ale i po dovolené se bude zabývat zdravotnictvím. Také sdílel, že většinu svého času bude věnovat rodině.

“Ona mě zná od studií z fakulty, obě se mnou prožila celou moji pracovní dráhu. Bylo to pro ni těžké, pokud jsem byl každý den 16 až 18 hodin na ministerstvu, to není nic ideálního pro osobní život,” řekl Vojtěch.

Zdroj: denik.cz

Exministr zdravotnictví také uvedl, že možna odejde z politiky s koncem volebního období. Dlouhodobě si užívat volna Adam nebude, ale prostě by moc chtěl načerpat síly a odpočinout od náročné práci.

Nedávno exministr uvedl, že kvůli své náročné práci během epidemii měl problémy se zdravím a stresem. “Chtěl bych mít teď 14 dní pauzu,” dodal Adam.

Zdroj: irozhlas.cz

Exministr zdravotnictví měl asi nejdojemnější rozloučení se svou práci. Na sociálních sítích sdílel video, na kterém většina ministru mu zatleskali, čím vyjádřili velký respekt .

“Bylo to velmi emotivní to rozloučení, už ráno jsme měli pořadu vedení a kolegyně plakaly. Bylo to plné emocí a jsem rád, tmě to takto všichni nakonec ocenili,” uvedl Adam.

Share