Žena riskovala a vdala se za bezdomovce, nyní si je jistá: „Je to nelepší řešení, co jsem kdy udělala“

Poté, co žena pomohla bezdomovovi, najednou našla i štěstí pro sebe.

Zdroj:theguardian.com

Muž, který žil na ulici, požádal kolemjdoucí ženy o pár drobných, ale v tu chvíli ještě nevěděl, že se dívá na svou budoucí manželku. Reakce cizinky na jeho žádost se ho dotkla natolik, že muž jí dal své poslední peníze. A laskavost mu pomohla dobýt srdce ženy a oženit se na ni.

Zdroj:ukr.media

Život lidí bez domova se někdy dramaticky změní, když do nich zasáhnou pečující lidé.

Jack Richardson z Bristolu byl také bezdomovec, ale díky cizince, kterou požádal o drobné peníze, dostal muž nejen bydliště, ale i manželku. Neměl práci, takže Jack musel jít do ulice a prosit o pomoc.

Zdroj:ukr.media

Jednou večer, když takhle stál na ulici šla kolem něj Tony Osborne. Jack se rozhodl požádat ženu o drobné, ale ona začala brečet. Tony plakala a přiznala se bezdomovcovi, že i ona nemá dost peněz na zaplacení elektřiny.

Muž si uvědomil, že nemůže nechat dámu jen tak. Vytáhl tedy svých posledních 50 pencí a dal ji.

„Dal jsem jí peníze, aby neplakala, ale ona začala plakala ještě hlasitěji!“

Zdroj:ukr.media

Poté se Jack a Tony stali přáteli. O několik týdnů později se žena setkala s bezdomovcem na stejném místě, kde jí dal své drobné. Pak se dozvěděla, že Jack si našel práci, začal prodávat časopisy na ulici. Začali se setkávat na stejném místě: Tony prošel kolem něj a zastavil se, aby si promluvil.

Uplynul skoro rok a podzemní parkoviště, kde muž „bydlel“ uzavřeli. O tom bezdomovec zmínil v rozhovoru se svou novou přítelkyní. Tony, která jak sama uvádí již cítila něco k Jackovi, mu nabídla, aby s ní žil.

Poté, co se muž přestěhovala do její bytu, se mezi Tony a Jackem rychle začal romantický vztah. A o rok později se muž rozhodl, že je čas udělat další krok.

Na stejném místě, kde se poprvé setkali, Jack požádal Tony, aby se stala jeho manželkou. Žena nemohla takovou nabídku odmítnout.

Pár neměl peníze na pořádání oslavy, a tak se Tony a Jack rozhodli udělat jen skromnou registraci manželství. Ale tady zasáhli dobří cizinci. Kolemjdoucí, kteří pravidelně nakupovali časopisy od Jacka, se dozvěděli, že se ten muž vdává. Rozhodli se Jackovi pomoci uspořádat svatbu. Do takové „akce“ se dokonce zapojili i další obyvatele města. Peněz, které pár dostal od lidí klidně stačilo na luxusní oslavu.

Zdroj:ukr.media

Jacku a Tony dokonce stačilo peněz i na to, aby si koupili postel, sporák a brýle pro každého. Tony se přiznala, že zpočátku viděla ve svém manželovi pouze bezdomovce, ale měla ho lépe poznat, a uvědomila si, že je to úžasný člověk. A Jack do dnes považuje těchto 50 pencí za nejlepší investici ve svém životě.

Share