“Jaromír není zralý na vážný vztah”: Všechny vztahy Jágra

Jaromír Jágr je nejznámější hokejista v České republice. Ale se stal takovým nejenom díky své úspěšně hokejové hře, ale i díky velkému množství krásných žen, se kterými chodil. Jaké známé krásky měl ve svém životě Jágr?

Jaromír Jágr se stal populárním v roce 1996, a už tehdy chodil s hezkou českou vicemiss Ivou Kubelkovou, která byla ještě známá svými velkými ňadry, a vždycky měla hluboký dekolt. Bohužel vztah jim nevyšel.

Zdroj: instagram.com

Jágr také měl krátký románek se sportovní moderátorkou Nicol Lenertovou. Potom začal vztah s krásnou slovenskou modelkou Andreou Verešovou, která na veřejnosti řekla: “Jaromír není zralý na vážný vztah.”

Zdroj: instagram.com

Další vztah Jágr začal s nejoblíbenější moderátorkou Lucii Borhyovou, se kterou Jaromír se rozešel moc rychle. Snažil najít lásku i v sportovní moderátorce Inně Puhajkové, ale bohužel on také nevyšel.

Zdroj: instagram.com

Nejdelší vztah ve svém životě měl s krásnou blondou Veronikou Kopřivovou, se kterou chodil 4 lety. Partneři svůj vztah ukončili vloni v létě.

Zdroj: instagram.com

Ve dnešní době má vztah s mladou 26letou Dominikou, a doufá, že si nakonec našel tou pravou. Moc často ukazuje svou lásku veřejnosti, a často s ni jezdí na výlety, a dokonce i se snaží ji naučit hrát hokej.

Zdroj: instagram.com

Share