„Ve škole dívku kvůli její nadváze nazývali velrybou, a tak se rozhodla pro změnu“: Nyní oni prosí o odpuštění poté, co uviděli její postavu

Emma prošla dlouhou cestu v přijímání sebe sama, protože není tak snadné se zbavit komplexů.

23letá fitness trenérka a bloggerka Emma Doherty z britského Somersetu nyní pyšně zveřejňuje fotografie v plavkách, i když se před několika lety v příšerném horku bála nosit dokonce šortky.

Zdroj: life.ru

Ve škole byla dívka kvůli své nadváze šikanována, nazývali ji velrybou a dalšími urážlivými slovy a roztrpčená Emma se jen více přejídala a utěšovala se sladkostmi.

Dívka se rozhodla všechno změnit, když byla na dovolené ve Španělsku a uvědomila si, že z celé party byla jediná zabalená ve všech vrstvách oblečení, které měla, a vůbec necítila radost, i když se přijela bavit.

Zdroj: life.ru

Proto se Emma po návratu domů strašně rozpačitě přihlásila do tělocvičny. A překvapivě ráda sportovala, píše Daily Mail.

Ne všechno bylo tak růžové. Kvůli neustálému stresu se touha Emmy držet se zdravé výživy změnila v orthorexii – je psychická porucha, při které se člověk upíná na přirozené jídlo. Ale dívka se toho také dokázala zbavit později, stejně jako nadváhy – z 75 kg na 51 kg.

Zdroj: life.ru

Nyní Emma má blog s tipy na stravu a cvičení, který pomáhá dívkám jako kdysi byla ona.

„Každý z nás si zaslouží cítit se ve svém těle šťastně a skvěle. A to není jen fyzická změna, ale také mentální. Chci pomoci dívkám dosáhnout jejich potenciálu: stát se silnými, vypadat krásně a jíst, co se jim líbí“, říká Emma Doherty.

Share