Žena přinesla buldoka k ošetřovateli: když specialista zkoumal psa, zpanikařil, rozhodně byste se toho nechtěli dotknout

Někteří lidé se musí vyhýbat zvířatům.

Zdroj: moscow.sm-news.ru

Zrzavá žena s páskou přes oko nechala svého psa u specialisty ve East Bridgewater v Massachusetts. Žena sotva pozdravila, řekla, že se jmenuje Melanie Winchesterová a domácím mazlíčkem byl William Katz. Poté, aniž by něco řekla, odešla a nechala čtyřnohého kamaráda.

Zdroj: moscow.sm-news.ru

O několik minut později se personál salonu, stále trochu překvapený vývojem událostí, rozhodl přistoupit ke zvířeti. Po prohlídce si uvědomili, že pes potřebuje neodkladnou léčbu. Lidé byli prostě zděšení. A ne nadarmo, protože kůže psa byla pokryta vředy a došlo také k infekci ucha.

Zdroj: moscow.sm-news.ru

Šokovaný zaměstnanec salonu se pokusil spojit s Williamovým majitelkou, ale bezvýsledně. Protože zjevně dala fiktivní jméno i fiktivní telefonní číslo. Potom bylo všem jasné, že se pro svého mazlíčka nikdy nevrátí.

Lidé se rozhodli, že by neměli váhat, a kontaktovali místní útulek pro zvířata. Řekli dobrovolníkům o tom, co se stalo, a slíbili, že brzy přijdou. Také dámy zavolaly policii, aby podaly žalobu na zrzavou majitelku. Teprve nyní bude těžké ji najít.

Zdroj: moscow.sm-news.ru

William se nyní nemá čeho bát, protože se o něj postarali pečující a milující lidé z organizace pro dobré životní podmínky zvířat. Dostal úplnou léčbu.

PSALI JSME: PES U OBCHODU S PROSBOU ZÍRAL NA KAŽDÉHO KOLEMJDOUCÍHO: NA POMOC PŘIŠEL JEN CHLAP V DRAHÉM KABÁTĚ

PŘIPOMÍNÁME: PES BYL OPUŠTĚN NA BENZINOVÉ PUMPĚ A ZTRATIL VÍRU V LIDI: ALE JEDEN ČLOVĚK DOKÁZAL POMOCI

Share