Jaké číslo jste viděli a jako první: Vizuální psychologický test odhalí vaše skutečné touhy

Vizuální testy odhalují tajemství podvědomí. Podívejte se na obrázek a vzpomeňte si, jaké číslo jste si nejprve všimli a dozvíte se o touhách vaší duše.

Zdroj: moscow.sm-news.ru

Číslo 1

Toužíte být středem pozornosti a chytat obdivné, i když závistivé pohledy na sebe. Sníte o tom, že uděláte něco neuvěřitelného, ​​abyste neustále dostávali komplimenty a pochvalné ódy.

Zdroj: moscow.sm-news.ru

Číslo 2

Opravdu chcete být milovaní a žádaní, aby vám ideální muž neopouštěl vás ani na minutu, a neustále vám daroval nádherné kytice. Toužili jste po lásce a nyní souhlasíte pouze se vztahem, jako v seriálu.

Číslo 3

Sníte o zbohatnutí a nákupu všech značkových předmětů od nejlepších módních návrhářů. Se závistí se díváte na lesklé časopisy a zoufale chcete být v kůži luxusních modelek, kteří dostávají spoustu peněz za příjemnou práci.

Zdroj: moscow.sm-news.ru

Číslo 4

Chcete si odpočinout: odjet pryč z domova, do přírody nebo do jiné země. Musíte získat sílu a nové emoce, protože váš současný stav není ten nejlepší. Stále váháte, abyste se dostali na dovolenou a zanechali problémy za sebou.

Zdroj: moscow.sm-news.ru

Číslo 5

Sníte o usmíření s důležitým pro vás člověkem, s nímž se hádáte. Chybí vám bývalý přítel, ale nemůžete udělat první krok k usmíření. Žije ve vás naděje, že jako ta osoba jako první přijde navázat vztah.

Číslo 6

Dlouho jste chtěli otevřít svůj podnik, abyste už nemuseli pracovat na někoho. V hlavě je spousta myšlenek a nápadů, ale ještě jste se nerozhodli, co by vylo lepší udělat. A přesto, v noci budete překonáni sny, jak jste dosáhli nebývalého úspěchu v novém podnikání.

Ilustrační foto
Zdroj: freepik.es

Číslo 7

Neustále přemýšlíte, jak jste byli v minulosti šťastní. Něco se před pár lety nepovedlo a teď žijete, jako by to nebyl váš život. A vy jen sníte, že by jste se vrátili zpět do mládí aspoň na jeden den, a vše napravili.

PSALI JSME: KRÁTKÝ PSYCHOLOGICKÝ TEST: KDO JE PODLE VÁS MANŽELKOU TOHOTO MUŽE

PŘIPOMÍNÁME: KTERÁ Z ŽEN NA OBRÁZKU JE BOHATŠÍ: TOHLE PARÁDNĚ PROCVIČÍ VAŠI POZORNOST

Share