Ministr zahraničí Tomáš Petříček kritizuje Babišovou a Zemanovou vládu

Příští rok pro ministra zahraničí a místopředsedy ČSSD Tomáše Petříčka bude velice rozhodujícím. Informuje o tom novinový portál zpravy.aktualne.cz na svých webových stránkách.

Ilustrační foto. Zdroj: youtube.com

V rozhovoru ministr zahraničí promluvil o diplomatických bitvách s prezidentem a premiérem ČR, a o cestě Martina Nejedlého do Ruska.

Ilustrační foto. Zdroj: youtube.com

I přes to, že se Petříček nepodporuje politiku českého prezidenta Miloše Zemana a premiéra Andreje Babiše, se s nimi musí jednat.

Zatím ale je jistý, že v politických otázkách mít rozdíl v názorech je normální. „Kdybych chtěl jejich politiku podporovat, byl bych v hnutí ANO,“ míní ministr.

Ilustrační foto. Zdroj: youtube.com

Komentoval i nedávnou cestu Martina Nejedlého do Ruska. Nepovažuje si, že snaha začit normální dialog s Ruskem a cesta pana Nejedlého spolu nějak souvisí.

Ilustrační foto. Zdroj: youtube.com

„Pan Nejedlý nejel řešit žádná věci,“ uvedl Petříček. Podle něho uspořádání cesty vyvolává mnoho dotazů, podobně jako i sám Martin Nejedlý.

ČTĚTE TAKÉ: MINISTR BRABEC SKONČIL V NEMOCNICI PO JEDNÁNÍ UHELNÉ KOMISE

PLASI JSME: BABIŠ PŘIZNAL, ŽE HO ZNEPOKOJUJE SITUACE Z ROZVOLŇOVÁNÍM A JE ZA NĚJ ZODPOVĚDNÝ MINISTR BLATNÝ: OPOZICE PREMIÉRA KRITIZUJE ZA PŘEHAZOVÁNÍ ODPOVĚDNOSTI

Share