Test temperamentu: vybrané roční období odhalí vaši osobnostní rysy

Praktičtí psychologové v Kanadě vypracovali test, který vám pomůže lépe porozumět sami sobě.

test/Zdroj: kaliningrad.sm-news.ru

Odpovězte na jednoduchou otázku: jaké roční období se vám líbí nejvíce? Neztrácejte čas přemýšlením a nesnažte se vážit všechny klady a zápory jednotlivých období – věřte svému podvědomí, právě ono může odhalit tajné rysy vaší osobnosti.

Zima

zima/Zdroj: kaliningrad.sm-news.ru

Jste typický melancholik. Rádi se cítíte nostalgičtí z minulosti, sledujte své oblíbené filmy 1000krát, s nimiž máte příjemné vzpomínky a důležité životní události. Rádi jste sami se sebou, přemýšlíte vysoko a filozofujete.

Jaro

jaro/Zdroj: kaliningrad.sm-news.ru

Váš temperament lze bezpečně připsat sangvinikovi. Téměř vždy máte dobrou náladu a máte na věci pozitivní výhled. Máte tendenci držet se za každé příležitosti, abyste obrátili jakýkoli neúspěch ve svůj prospěch a našli pro sebe výhody i při neúspěchu. Ve svůj úspěch věříte do posledního a zavíráte oči před zármutkem.

Léto

léto/Zdroj: kaliningrad.sm-news.ru

Jste poměrně temperamentní člověk a v temperamentu se nejvíce podobáte cholerickým lidem. Všechny vaše pohyby jsou rychlé a impulzivní a ve vaší duši vládne vášeň a oheň. Nevíte, jak omezit své emoce a někdy příliš živě reagovat na to, co se děje kolem vás.

Podzim

podzim/Zdroj: kaliningrad.sm-news.ru

Mnoho lidí si myslí, že vás nic nemůže naštvat. Vaše lhostejnost k realitě odpovídá povahovým vlastnostem flegmatického člověka. Je těžké je rozrušit a je téměř nemožné překvapit. Nebojíte se emočních otřesů a jakékoli selhání potkáte s nestranným výrazem ve tváři.

PSALI JSME: NAJDETE NA OBRÁZKU S VEVERKAMI SKRYTOU MYŠ: TENTO OPTICKÝ TEST ZVLÁDNOU JEN TI NEJBYSTŘEJŠÍ

PŘIPOMÍNÁME: TEST POZORNOSTI: KDE JE STARÁ DÁMA NA OBRÁZKU

Share