Psychologický test: Jaké je vaše duchovní poselství. Zjistit to pomůže výběr pouze jednoho znaku

Je velmi důležité kontrolovat náš duchovní stav, pokud jde o naše cíle a způsoby, jak je propagovat a potvrdit. V podstatě víme, jaké jsou naše problémy, a také to, co a/nebo kdo je pro nás nejvyšším požehnáním, nebo co, a/nebo kteří nejsou pro naše tím nejlepším.

Psychologický test / Zdroj: zerkalo.cc

Po výběru karty, která se vám nejvíce líbí, si přečtěte její poselství.. Možná nenajdete zprávu, která s vámi okamžitě rezonuje. Pak je nejlepší věnovat vašemu poselství nějaký čas a pak bude pro vás srozumitelnější.

1. Je načase vše brát vážně a převzít odpovědnost za situace, o kterých víte, že se vám začínají vymknout z rukou, jako jsou: vaše finance, vaše stravovací návyky, vaše vztahy ~ v jakékoli oblasti.

Nejsou zde žádné šedé oblasti. Buď jste motivovaní a sledujete svou cestu, nebo nejste. Buďte k sobě upřímní, zaměřte svou pozornost, motivaci a záměr. Pokud jde o sebeuvědomění a odpovědnost, není se kam schovat. Až budete znát všechny své cíle a touhy, budete se cítit lépe.

Psychologický test / Zdroj: zerkalo.cc

2. Prozatím Duch požaduje, abyste se zapojili do skupinových aktivit a zapojili se do komunitních setkání. Jakmile se dostanete do skupinového vědomí, můžete sdílet své talenty a dary ve prospěch kolektivního celku.

Vaše světlo a moudrost jsou pro tuto chvíli nutností. Nečekejte na vhodnou příležitost k pádu na kolena. Vyjděte z této situace, buďte aktivní a pomozte ostatním.

Psychologický test / Zdroj: zerkalo.cc

3. Jste připraveni projít poslední překážkou, než se konečně dostanete do cíle? Už jste prošli bodem varu a udělali to opravdu dobře, ale zbývá ještě jeden úkol.

Vezměte si krátkou přestávku, pokud je to nutné, ale určitě krátkou, jinak budete muset začít od začátku. Věřte tomu trochu, příteli, a uvidíte, ochutnáte a pocítíte odměnu a požehnání.

Psychologický test / Zdroj: zerkalo.cc

PSALI JSME: JAKOU BARVU VIDÍTE UPROSTŘED TOHOTO OBRÁZKU: TO O VÁS MŮŽE HODNĚ ŘÍCT

PŘIPOMÍNÁME: PŘEKVAPIVÉ ZJIŠTĚNÍ: CO ŘÍKÁ TVAR NOHOU O VAŠÍ OSOBNOSTI

Share