Manžel utratil 170 tisíc dolarů za to, že se z jeho manželky stala „živá Barbie“: jak nyní vypadá žena

Navzdory skutečnosti, že naturální a přirozená krása je dnes v módě, některé dívky nadále chodí k plastickým chirurgům. U některých navíc výsledek vypadá harmonicky, zatímco u jiných je tento proces velmi vášnivý a již se nemohou zastavit.

dívka/Zdroj: topfakty.com

Barbara Luna Sipos je jen živým příkladem toho, na co se může proměnit dívka, která se nedokáže zastavit. „Živá Barbie“ pochází z Maďarska, kde o této dívce všichni slyšeli.

Samotná Barbara přiznává, že Barbie je její oblíbená panenka, takže chtěla být jako ona. Dívka se rozhodla ještě v 17 letech teenagerka a její manžel jí pomohl v proměně.

dívka/Zdroj: topfakty.com

Muž svou ženu podporoval, a tak se snadno rozloučil se 170 tisíci dolary, které Barbara utratila za plastické operace. Dívka si zvětšila prsa na velikost 4, podstoupila plastiku nosu a zvedla hýždě.

dívka/Zdroj: topfakty.com

Kromě toho Barbara provedla facelift a změnila linii brady a čela. Dokonce provedla plastickou operaci genitálií. Celkově měla 10 operací, ačkoli si mnozí myslí, že toto číslo je velmi podhodnocené.

dívka/Zdroj: topfakty.com

Barbara sama řekla, že její vzhled velmi šokoval její kolegy v práci. Mnoho mužů s ní začalo aktivně flirtovat, takže se dívka rozhodla opustit svou práci.

dívka/Zdroj: topfakty.com

Jak jste možná uhodli, Barbara se nezastaví. Má naplánovaných několik dalších operací. Dívka přiznává, že se jí líbí její vzhled, ale chce ho dotáhnout k dokonalosti.

Jak se vám líbí vzhled dívky?

PSALI JSME: KOPIE BARBIE: DÍVKA JE ČASTO POVAŽOVÁNA ZA ŽIVOU VERZI SLAVNÉ PANENKY, ALE ONA SAMA SI TO NEMYSLÍ

PŘIPOMÍNÁME: RUSKÁ „BARBIE“ BYLA UNAVENÁ Z TOHO, ŽE JE PANENKO: ROZHODLA SE ÚPLNĚ ZMĚNIT SVŮJ IMAGE A TEĎ JE TO OBYČEJNÁ DÍVKA

Share