Herečka Eva Holubová promluvila o tom, jaký dopad na její manželství má koronavirová epidemie: říká, že to není jako u mnoha jiných párů

Epidemie koronaviru má dopad na vztahy mezi lidmi. Některé páry proto si museli sáhnout až na dno svých sil. Prožila to i herečka Eva Holubová, která ale poznala bod rovnováhy v manželství.

Holubová na sociálních sítích promluvila o manželských vztazích během koronakrize. Herečka již dlouhá léta žije s umělcem Miroslavem Zdeňkem. Společně vychovali dvojčata Adama a Karolínu, kterým je nyní 26 let.

Eva Holubová / Zdroj: youtube.com

Svatbu páru organizoval oblíbený režisér Miloš Forman ve Spojených státech. Herečka si zavzpomínala, jaké to bylo, a jak slibovala lásku a věrnost.

Oscarový režisér v roce 2009 finančně pomohl s organizací svatby a umožnil novomanželům strávit společně s dětmi líbánky u sebe na farmě.

Nyní si Holubová uvědomila, že si vybrala správného manžela, hlavně v době, kdy mnohé jiné páry to nezvládají a vztahy ukončují. Umělkyně na instagramu prohlásila, že se s mužem cítí dobře a nedostali se do „covidové ponorky“ a navzájem si pomáhají.

Eva Holubová / Zdroj: youtube.com

Eva Holubová dodává, že občas potřebuje být sama v čem jí partner jde vstříc. Cítí v tom prý svobodu a soudružnost v partnerství. Herečka říká, že konečně našla ten svatý grál.

Eva Holubová / Zdroj: youtube.com

Obává se ale jedné věci. „Teď pár dní opět nebudu mít práci, ani manžel nepracuje, a víme všichni, co to obnáší a co to s sebou nese,“ uvedla s tím, že si připraví harmonogram a bude se v mysli přesouvat jinam. Může to být její byt na Sicílii, kde strávila několik měsíců loni.

PSALI JSME: VÁCLAV KLAUS KRITIZOVAL VLÁDU A ŘEKL, ŽE NEEXISTUJE ŽÁDNÁ ZÁZRAČNÁ VAKCÍNA: ODBORNÍCI S NÍM ALE NAPROSTO NESOUHLASÍ, BYLO DOSTATEK STUDIÍ

PŘIPOMÍNÁME: VÉVODKYNĚ KATE OSLAVILA 39. NAROZENINY: KRÁLOVSKÝ PÁR SE PLÁNUJE PRÝ PŘESTĚHOVAT Z KENSINGTONSKÉHO PALÁCE

Share