„Osamělé stáří mě nevystrašilo“: 90letá žena přiznala, zda lituje toho, že se nestala matkou

Dříve zpráva o nadcházejícím mateřství byla vnímána jako Boží požehnání. Dnes je realita jiná.

Mít či nemít dítě? Dnes si tuto otázku začalo klást stále více žen. Motivace lidí, kteří děti nechtějí, jsou složité. Tento příběh je důkazem toho.

Žena/ Zdroj: takprosto.cc

„Moje teta má už 93 let. Stojí za zmínku, že tato žena se na svůj věk vůbec nevypadá. Nemá žádné děti, protože se v mládí Jitka rozhodla věnovat svůj život svému vlastnímu štěstí.

Její zesnulý manžel byl s ní solidární. Pár tedy žil šťastně 61 let v manželství. Když její manžel zemřel, teta Jitka vůbec nelitovala svého rozhodnutí.

Babička/ Zdroj: takprosto.cc

„Osamělé stáří mě nevystrašilo. Teď alespoň vím, že jsem svůj život prožila tak, jak jsem chtěla,“ řekla Jitka, když se ji zeptali, zda lituje, že nepřivedla na svět pár dětí.

I přes svůj úctyhodný věk je tato dáma stále velmi aktivní a plná inspirace.

Pár/ Zdroj: takprosto.cc

„Když jsem se rozhodla vzdát mateřského štěstí, pochopila jsem, že nemám od koho očekávat pomoc. Od mladého věku jsem začala posilovat imunitu. Každé ráno cvičím a jím jen zdravé jídlo,“ podělila se starší žena.

Žena/ Zdroj: takprosto.cc

Mnozí jsou překvapeni, že svého rozhodnutí nelituje.

Babička/ Zdroj: takprosto.cc

PSALI JSME: BUDOUCÍ MAMINKY SI PŘED PORODEM DĚLAJÍ MAKE-UP, ABY VYPADALY DOBŘE NA PRVNÍ FOTOGRAFII SE SVÝM DÍTĚTEM

PŘIPOMÍNÁME: 50LETÁ ŽENA SE STALA NÁHRADNÍ MATKOU PRO SVOU DCERU: TA ALE TAKÉ OTĚHOTNĚLA, A OBĚMA ŽENÁM SE NARODILY DÍVKY, KTERÉ MAJÍ PODLE VŠEHO VÍCE SPOLEČNÉHO NEŽ MNOHO DVOJČAT

Share