Zázrak přírody: Štěně s nejdelšími řasami si získalo srdce milionů lidí

Mabel, kokršpaněl, žije ve Warwickshire (Anglie) se svou dvacetiletou paničkou Caitlin Bakerovou. Dívka v současné době nepracuje. Kvůli pandemii koronaviru a současnému režimu izolace tráví většinu času doma se svým mazlíčkem.

Pes / Zdroj: goodhouse.ru

Video a fotografie štěněte nasbíraly na sociální síti TikTot téměř 2,5 milionu lajků. Pes okouzlí každého, kdo alespoň jednou uvidí její fotografii nebo video. Mabel je držitelem překvapivě dlouhých řas.

Mabel / Zdroj: goodhouse.ru

„Když jsme Mabel poprvé uviděli, zamilovali jsme se do ní, pak jsme si všimli jejích řas a hned jsme si ji zamilovali ještě víc,“ cituje Caitlin pro portál Dailymail.

Mabel / Zdroj: goodhouse.ru

„Lidé si myslí, že ona je úžasná, a často říkají, že vypadá jako Cindy Lou z filmu Grinch, který je mým oblíbeným Vánočním filmem,“ říká majitelka okouzlujícího štěně.

Mabel / Zdroj: goodhouse.ru

Aby ti, kteří začínají pochybovat o přirozeností řas Mabel, zbavili se všech podezření, její paní fotografovala tvář malé Mabel zblízka.

V rodině Caitlin jsou i další psi. Na jedné z fotografií pózuje její okouzlující mazlíček s dalším pejskem. Takže rozdíl v délce řas je patrný díky kontrastu.

Mabel / Zdroj: goodhouse.ru

PSALI JSME: DÍVKA ZACHRAŇUJE KRÁVY, SE KTERÝMI SE ŠPATNĚ ZACHÁZELO: ZBOŽŇUJÍ JI JAKO KOČKY

PŘIPOMÍNÁME: DÍVKA NEVĚDĚLA, PROČ ŠPATNĚ SPÍ, DOKUD NEVIDĚLA ZÁZNAM KAMER: VIDEO VELMI ROZESMÁLO LIDI

Share