“Jsem mu říkala, že ho vzít nechci”: Jak česká učitelka se stala pákistánskou hvězdou

65letá učitelka z angličtiny, která se narodila a žila v České republice se proslavila v Pákistánu. Stalo se to kvůli tomu, že přiletěla do ciziny se vdát za kluka Abdullaha, kterému je jenom 23 let.

Učitelka angličtiny se svým partnerem Abdullahem/Zdroj: youtube.com

O jejím příběhu byla odvysílaná reportáž na místním kanálu UrduPoint. Žena přiletěla do Pákistánu před dvěma měsíci po přijetí nabídky ke sňatku. Učitelka se seznámila s mladším mužem přes sociální sítě a poprvé ho uviděla jenom po příletu do ciziny.

Během reportáže řekla, že je ve dnešní době velmi šťastná a věk pro lásku není důležitý. Její nový partner je o 42 let mladší. Jejich láska začala na sociálních sítích, kde mladší muž psal české učitelce velké množství milých zpráv.

Učitelka angličtiny se svým partnerem Abdullahem/Zdroj: youtube.com

“Zadal mě o ruku přes Messenger a já jsem mu říkala, že si ho vzít nechci,” uvedla učitelka. Podle jejich slov, po nedlouhém přemýšlení jeho nabídku přijala a odletěla do Pákistánu.

Česká učitelka byla ateistkou, ale kvůli svému partnerovi se rozhodla přijat islám. Ve dnešní době dokonce se snaží vystudovat paňdžábštinu. Se svým partnerem ale plánuje bydlet v rodném Česku. Do ČR se učitelka se svým mladým partnerem vrátí, kdy Abdullah dostane všechny dokumenty.

Učitelka angličtiny se svým partnerem Abdullahem/Zdroj: youtube.com

PSALI JSME: POSLANCI CHTĚJÍ, ABY PLÁT UČITELŮ ČINIL 130 PROCENT OD PRŮMĚRU V REPUBLICE: MOHLO BY TO PŘILÁKAT DO ŠKOL MLADÉ UČITELE

PŘIPOMINAME: 48LETÁ UČITELKA O SEBE PŘESTALA PEČOVAT A POŽÁDALA O POMOC STYLISTY: ŽENA SE PROMĚNILA V MODERNÍ A ATRAKTIVNÍ DÁMU

Share