Charlotte Gottová se rychle stala populární na Instagramu: zveřejnila jen jeden příspěvek a už má přes 80 tisíc sledujících

Nyní má svůj vlastní účet na Instagramu. Dcera zesnulého českého Slavíka Karla Gotta Charlotte Gottová zveřejnila několik fotografií. Pózuje asi jako modelka a to se fanouškům líbí.

Po smrti Karla Gotta v říjnu 2019 mluvila za svou rodinu pouze vdova po zpěvákovi Ivana Gottová. Také pouze ona sama zveřejňovala fotografie a příspěvky.

Charlotte Gottová / Zdroj: youtube.com

Nyní se ale dcera zpěváka Charlotte Gottová rozhodla zveřejnit na svém profilu na Instagramu několik fotek. Už má svůj účet na této sociální síti.

Ivana Gottová, Karel Gott, Charlotte Gottová, Nelly Gottová / Zdroj: youtube.com

Mladá zpěvačka měla na sobě džíny a krátké tričko. Vypadala skvěle, ty fotky se líbily jejím fanouškům. Už nevypadá jako dítě, vypadá jako dospělá dívka.

Tento příspěvek už dostal přes 20 tisíc lajků. Ale také na svém instagramovém účtu již má více než 80 tisíc followerů. To je dvakrát více než na profilu Karel Gott Agency. Rychle si získala popularitu na sociálních sítích.

Charlotte Gottová / Zdroj: youtube.com

Objevily se ale i zvěsti, že údajně nejde o skutečný profil Charlotty Gottové, ale že ho vytvořil nějaký její fanoušek. Sama Charlotte Gottová ale zatím situaci nijak nekomentovala.

PSALI JSME: NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH SE OBJEVILY FALEŠNÉ PROFILY HELENY VONDRÁČKOVÉ: TI LIDÉ POTŘEBUJÍ JEN PENÍZE, TAKŽE SE SNAŽÍ LIDI OKLAMAT

PŘIPOMÍNÁME: MONIKA BAGÁROVÁ SE PŘIPRAVUJE NA DOVOLENOU, ALE NE DO UZBEKISTÁNU: „JE TO NÁROČNÁ CESTA PRO RUMINKU“

Share