Heidi Janků se pochlubila super postavou: „Takhle málo jsem nevážila snad deset let“

Heidi Janků se pochlubila skvělou postavou. Při své výšce 160 cm váží jen 55 kilogramů. Teď je spokojená s tím, jak vypadá a už nechce hubnout více.

V rozhovoru pro super.cz Haidi prozradila, že pokud ještě zhubne, bude mít kruhy pod očima a tváře by jí propadly.

Heidi Janků / Zdroj: Instagram

Loni v říjnu pro super.cz zpěvačka se přiznala, že nemá ráda sport a nejrůznější diety. Jak Heidi sama tehdy řekla, vypadala hrozně. Ztráta hmotnosti se však stala sama o sobě.

Heidi Janků / Zdroj: Instagram

O vánočních svátcích nejela z bezpečnostních důvodů k příbuzným. Pro sebe herečka nic zvláštního nepřipravovala, ani nejedla sladkosti. Když se postavila na váhu, zjistila, že je lehčí o dva kilogramy.

Další dvě kila Heidi zhubla, když se v lednu rozhodla uspořádat pro sebe Suchý únor. Trochu se obávala, zda nebude mít abstinenční syndrom, pokud přestane pít alkohol. Ale všechno to stálo za to.

Heidi Janků a Jakub Smolík / Zdroj: Instagram

Zpěvačka přiznala, že si teď znovu občas dá víno nebo prosecco. Nyní je spokojená se svou postavou a už nebude hubnout, jak sama Janků dodala, takovou váhu neměla už 10 let.

„S postavou jsem konečně spokojená, takhle málo jsem nevážila snad deset let,“ v rozhovoru pro super.cz řekla herečka a zpěvačka Heidi Janků.

Heidi Janků / Zdroj: Instagram

PSALI JSME: JAKUB VÁGNER PROMLUVIL, JAK ZVÍTĚZIL OSMOU ZÁKEŘNOU MALÁRII, KTEROU PŘIVEZL DO ČESKA Z KONGA

PŘIPOMÍNÁME: PATRICIE PAGÁČOVÁ SE POCHLUBILA FOTO S MALEDIV: HEREČKA UKÁZALA ROSTOUCÍ BŘÍŠKO

Share