Od slabosti nemohla stát: fenka byla zavřená v prázdném bytě, ale přežila

Byla nalezena díky náhodě, když se dveře otevřely, fenka vypadala jako kostra. Ale o šest měsíců později našla milující domov.

Fenka/Zdroj: goodhouse.com

Jmenovala se Daenerys. Předchozí majitelé ji nechali skoro mrtvou, zavřeli ji do prázdného bytu a odešli.

Jak dlouho fenka seděla sama, bez jídla a vody, není známo. Vypadala spíš jako duch než jako živé stvoření, ale její úžasná vůle žít jí pomohla to vydržet.

Fenka/Zdroj: goodhouse.com

Žena, která ji zachránila, byla Tara – právě přišla vyměnit zámky na dveřích před tím, jak dávat byt do prodeje. Ukázalo se ale, že tu někdo byl. Naštěstí byla tato žena psí dobrovolnicí: v jejím domě již v žilo několik psů.

Fenka velmi rychle přibírala na váze – jedla, obnovovala svaly a zdálo se, že se neustále usmívá. Ukázalo se, že miluje plyšové hračky. Pak Tara pro ni začala hledat nový domov.

Byl nalezen vhodný dům – nicméně tisíc kilometrů od „matky“ Daenerys. Do té doby si Justine furt vybírala psa. Prohlédla si desítky stránek útulků, hodiny videí, ale žádný ze psů nebyl ten pravý. Dokud na Facebooku nenašla video Daenerys: bílý pitbull plaval v jezeře s legrační žraločí ploutví na zádech.

Daenerys okamžitě zaujala místo v jejím srdci. Justine se obávala, že Tara odmítne poslat fenku do jiného státu. Ale ona se souhlasila, že přiveze fenku, aby se ta setkala s možnou majitelkou. Slíbila, že žena bude mít svobodu volby: pokud se ona a Daenerys nebudou mít rádi, Tara si vezme ji domů.

Nyní má Daenerys svůj vlastní dům, obrovskou pohovku, trávník, milující majitelku a tolik hraček, kolik si dokážete představit. A po Novém roce Tara je navštívila – Daenerys byla šťastná, když znovu viděla tu, kdo ji zachránila.

PSALI JSME: ZTRACENÁ FENKA ŽILA ROK NA ULICI, JEDLA ODPADKY A VYHÝBALA SE LIDEM: ALE KDYŽ VIDĚLA MAJITELKU PO DLOUHÉM ODLOUČENÍ, JEJÍ POTĚŠENÍ NELZE VYJÁDŘIT

PŘIPOMÍNÁME: PÁR STRÁVIL 12 HODIN V AUTĚ, ABY FENKA PORODILA V TEPLE

Share