„Mně začali moc padat vlasy“: Marta Kubišová otevřeně promluvil o svém zdravotním stavu a prozradila, kdo jí doma pomáhá

Marta Kubišová jako ostatní umělce musí nějakým způsobem lockdown zvládat a pomáhá jí v tom dcera Kateřina. Nyní prozradila, co plánuje do budoucna a co dělá nyní. Píše o tom web CNN Prima NEWS.

Marta Kubišová / Zdroj: youtube.com

Zpěvačka odešla ze scény před 4 roky. Soustředila se proto na psaní autobiografie. Změnila svůj účes a je k nepoznání. „Mně začaly hrozně padat vlasy, to byla záchrana,“ prozradila umělkyně s tím, že se jí ulevilo a nový vzhled se jí líbí.

Marta Kubišová / Zdroj: youtube.com

Kubišová uvedla má problém se sluchem a neslyší na pravé ucho. Není to ale poprvé a stalo se jí to i v roce 2016. „Vůbec mě nenapadlo, že by to mohla být zátka,“ říká Marta a dodává, že ji tehdy pomohly kapky, které zátku uvolnily.

Nyní zpěváčka připravuje autobiografii a v díle se objeví kapitoly o práci, rodině či mazlíčcích. Kubišová říká, že ukáže, jak probíhala její kariéra.

Nenajdete tam ale kapitolu o turné Golden Kids kvůli soudním řízením.

Marta Kubišová / Zdroj: youtube.com

O maminku doma pečuje její dcera Kateřina. Kubišová tvrdí, že dcera je velmi hodná a vděčná. Zpěvačka říká, že by pro Kateřinu udělala cokoliv.

Po uzávěre Kubišová chce jít s Katkou do hospody a setkat se s přáteli.

PSALI JSME: HEREČKA ŽILKOVÁ ŘEKLA, JAK SE DOSTALA K OČKOVÁNÍ PROTI KORONAVIRU: UMĚLKYNĚ PROZRADILA, ŽE JISTÉ OBAVY MĚLA, ALE NAKONEC DO TOHO ŠLA

PŘIPOMÍNÁME: KDO JE NA FOTCE: SLAVNÁ ČESKÁ ZPĚVAČKA A HEREČKA SE PROSLAVILA JEŠTĚ JAKO DÍTĚ

Share