„Nikdy jste nevěděli, co řekne příště“: Princ Harry zveřejnil dojemná slova o svém dědečkovi

Princ Harry se také podělil o několik dojemných slov o svém dědečkovi, princovi Philipovi. Oficiální prohlášení zveřejnil vévoda ze Sussexu na webu neziskové organizace Archewell.

Princ Philip a princ Harry/ Zdroj: YouTube

„Můj dědeček byl zodpovědným a poctivým člověkem. Byl vždy sám sebou, měl velký smysl pro humor a mohl snadno upoutat pozornost celé místnosti hlavně díky svému kouzlu, ale také proto, že jste nikdy nevěděli, co řekne příště,“ napsal Harry.

Princ Harry/ Zdroj: YouTube

„Pro mě ale, jako pro mnohé z vás, kteří také v loňském roce přišli o své milované prarodiče, byl to můj dědeček: mistr grilování a legenda vtipů se špetkou drzosti, kterou si udržel až do konce.

Princ Philip/ Zdroj: YouTube

Byl oporou Jejího Veličenstva královny a byl jí neuvěřitelně oddaný po celou dobu jejich 73 let trvajícího manželství,“ uvedl vévoda ze Sussexu.

Květiny/ ilustrační foto/ Zdroj: YouTube

„Mohl bych pokračovat dál a dál, ale vím, že by právě teď nám všem řekl s pivem v ruce: No tak s tím už pohněte. Dědečku, děkuji ti za službu, oddanost babičce a za to, že jsi byl vždy sám sebou. Budeš nám moc chybět…“ dodal britský princ.

Princ Philip/ Zdroj: YouTube

Prohlášení/ Zdroj: tsn.ua

Psali jsme:„Není fér ho nazývat střelcem, protože jeho skutečnou vášní je včelaření“: Proč lidé vybírají peníze pro muže z Plzeňského kraje

PSALI JSME: „BUDE MI CHYBĚT MŮJ DĚDEČEK“: PRINC WILLIAM UCTIL PAMÁTKU VÉVODY Z EDINBURGHU A PODĚLIL SE O FOTOGRAFII

PŘIPOMÍNÁME: „ZANECHALA OBROVSKÉ PRÁZDNO“: SYN ALŽBĚTY II. VYPRÁVĚL, JAK KRÁLOVNA TRUCHLÍ NAD ZTRÁTOU PRINCE PHILIPA

Share