„Byl jsem důvěřivý lempl, měli jsme děti oblečené z bazaru“: Michal Suchánek prozradil, jak byl nucen splácet 10 let dluhy kvůli bývalému kamarádovi

Herec Michal Suchánek prozradil, že v devadesátých letech měl obrovské finanční problémy. Dá se dokonce říci, že se topil v dluzích. Tehdy měl hospodu, kterou provozoval společně se svým kamarádem, a jak se ukázalo, byla to rozhodně špatná situace. Ten ho neustále podváděl. Informoval o tom portál Super.cz.

Herec promluvil o této situaci v podcastu U Kulatého stolu. Michal Suchánek se označil za hloupého herce, který moc nechápal, jak provozovat hospodu atd.

Michal Suchánek / Zdroj: youtube.com

Tehdy mu jeho kamarád dával dvě faktury a v každé byla napsána různá čísla, ale nechtěl kontolovat svého kamaráda. Bylo to pro něj trochu trapné.

Pak se ale stalo, že jeho kamarád zmizel. Poté už ho Michal Suchánek nikdy v životě neviděl, ale zůstaly mu obrovské dluhy, které musel splácet asi deset let.

Michal Suchánek / Zdroj: youtube.com

Podle něj jeho bývalý kamarád dokázal za 4 měsíce vydělat milion. Vzpomíná, že dlužil firmám, jako je Coca-Cola, nějakému pivovarua mnoho dalším.

Michal Suchánek / Zdroj: youtube.com

„Proběhlo i nějaké vydírání,“ přiznal Michal Suchánek. Byl nucen platit dluhy i tehdy, když už byl populární díky show Tele Tele.

Podle něj dokonce vystupovali na nějakém večírku pro firmu Coca-Cola, protože jim dlužil 400 000. Firma mu přislíbila, že sníží dluh o 200 tisíc, pokud pro ně na tom večírku vystoupí.

Michal Suchánek / Zdroj: youtube.com

„Byl jsem důvěřivý lempl, neměl jsem na to nadání, měli jsme děti oblečené z bazaru, protože to prostě bylo blbé,“ uznal své chyby, které udělal v minulosti, Michal Suchánek.

PSALI JSME: MÁ OBAVY O JEHO ZDRAVÍ: MONIKA TRÁVNÍČKOVÁ PROZRADILA, CO DĚLÁ SE SVÝM MANŽELEM PAVLEM TRÁVNÍČKEM, KDYŽ JSOU DIVADLA ZAVŘENÁ

PŘIPOMÍNÁME: «JEDINÉ, CO SI PŘEDSTAVUJU, JE, ŽE BY SVATBA BYLA NĚKDE NA PLÁŽI»: PŘÍTELKYNĚ JAROMÍRA JÁGRA PROZRADILA JAK VIDÍ SVOU BUDOUCNOST

Share