“Snažím se, aby to bylo co nejkrásnější”: Partnerka Bohuše Matuše Lucie dojemně promluvila o mateřství a o budoucí svatbě

17letá partnerka známého zpěváka Bohuše Matuše Lucie se už 12. května stane plnoletá. Ve stejný den jí čeká ještě jeden velmi krásný svátek, a je to její vlastní svatba.

Bohuš Matuš, Lucie a jejich dcera/Zdroj: instagram,.com

Přesně tehdy Lucie se stane dospělou. Partnerka Bohuše dnes portálu Extra prozradila, že se jí moc nelíbí, když ji oslovují Lucinkou. “Doufám, že mě okolí přestane brát jako dítě,” řekla Lucie, které za několik týdnu bude už 18 let.

Ve dnešní době partneři se připravují ke svatbě, a také doufají, že vládní opatření proti koronaviru přestanou do 12. dubna fungovat. “Snažím se, aby to bylo co nejkrásnější,” řekla Lucie, která na svou veselku chce pozvat obrovské množství kamarádů.

Partnerka Bohuše Matuše Lucie a její dcera/Zdroj: instagram,.com

Lucie také promluvila o mateřství, které mladé holce se moc líbí. Podle jejich slov, její malá dcerka Natálka je velmi roztomilá. Lucie řekla, že vůbec nečekala, že mateřství může být tak krásným. Dokonce prozradila, že její dcerka je velmi klidná a denně se směje.

Lucie také řekla, že by moc chtěla i další dítě, ale jen za několik let, protože Natálku si užívá naplno. Její partner kvůli koronaviru je denně doma, ale žádným způsobem mladé mamince nevadí a na nervy neleze.

Partnerka Bohuše Matuše Lucie a její dcera/Zdroj: instagram,.com

PSALI JSME: “MOC SE TĚŠÍME A SNAD NÁM TO NIC NEPŘEKAZÍ”: BOHUŠ MATUŠ PROMLUVIL O DETAILECH SVÉ VESELKY S MLADOU LUCINKOU

PŘIPOMINAME: „UMÍM PŘEBALOVAT, KRMIT A VĚNOVAT SE JÍ“: PYŠNÝ OTEC BOHUŠ MATUŠ PROZRADIL JAK TO DOMA ZVLÁDÁ S MALOU DCEROU

Share