Kočky se vždy prosí do náruče k pánům: Důvody, proč se to děje

Kočky jsou považovány za hrdé a nezávislé bytosti. Odkud pak mají touhu ležet na kolenou nebo v rukou svého majitele?

Kočka / Zdroj: blackpantera.ru

To lze vysvětlit jednoduchým zvykem domácího mazlíčka. Například pokud jako kotě váš mazlíček měl rád ležet v náručí u pánu, pak v dospělosti bude i nadále dodržovat podobnou linii chování. Kočka k člověku přistoupí a požádá ho, aby ho člověk vzal k sobě.

Kočka se může třeba i něčeho bát. Například pokud na návštěvu přišli lidé, které nezná. A snaží se jí pohladit nebo vzít do ruky. V tomto případě kočka půjde hledat majitele, aby ten jí ochránil.

Je možné, že zvíře cítí negativní energii kolem svého majitele a snaží se ji neutralizovat všemi možnými způsoby. Tím, že se usadí na klíně nebo rukou člověka, kočka ho zbaví špatné aury.

Kočka / ilustrační foto / Zdroj: YouTube

Existuje ještě jedna verze. Je spojena s touhou získat příjemné hmatové pocity. V náručí majitele, zvíře cítí teplo a pohodlí. Téměř stejně jako v dětství, usínání pod bokem maminky-kočky.

A mezitím může požádat majitele o nějaké chutné jídlo, jako je klobása nebo kus masa. Možná i to, že se zvířeti zdálo, že člověk nedostatečně voní. Proto je třeba okamžitě obnovit značku, kterou udělal dříve.

Ať už je to cokoliv, neodmítejte svému mazlíčkovi v potěšení sedět nebo ležet na vašem klíně nebo v náručí.

Kočka / Zdroj: blackpantera.ru

PSALI JSME: AGENTCE SCULLYOVÉ Z SERIÁLU AKTA X JE 52 LET: JAK TEĎ VYPADÁ GILLIAN ANDERSONOVÁ A JEJÍ DĚTI

PŘIPOMÍNÁME: „RODIČE NA PRODEJ: MATCE JE 65 LET, OTCI 70 LET. CENA JE 1 000 JENŮ, ANI O JEDEN JEN MÉNĚ“

Share