Muž dovolil své snoubence, aby mu udělala tetování před pánskou jízdou: Nyní je jeho kůže talisman proti nevěře

Muž dovolil své snoubence, aby mu udělala tetování před pánskou jízdou a není známo, co si myslel, když ji povolil to udělat. Když si chlap všiml známou tvář na těle, nakonec si uvědomil, s kým se rozhodl spojit svůj život.

Pár/Ilustrační foto/Zdroj: youtube.com

Uživatelka Tiktoku zveřejnila video, ve kterém ukázala, jak chránit svého přítele před pánskou jízdou. Ve videu dívka řekla, že její snoubenec jede na výlet se svými přáteli.

Balík/Zdroj: medialeaks.ru

Aby se ujistila, že chlap na párty přesně nespáchal nevěru, žena vymyslela způsob jak odradit ostatní ženy od svého muže. Dívka ukázala krabičku s dočasným tetováním, kterou si vyrobila na zakázku. Uvnitř ležela a čekala samolepka s jejím obličejem a nápisem „Sorry, dámy, Glo už má dívku.“

Tetování/Zdroj: medialeaks.ru

“Objednala jsem si tetování mého obličeje pro mého snoubence na jeho pánskou jízdou. 10/10, doporučuji,“ napsala tiktokerka.

Pár/Zdroj: medialeaks.ru

V dalším záběru žena přilepila jedno z dočasných tetování na paži. Poté, co Glo viděl, co jeho milovaná aplikovala na kůži, nebyl na něj příliš překvapen. Chlapovi se nezalíbila tato myšlenka, Glo se pokusil vydrhnout tetování rukou, ale neuspěl. Chlap nezohlednil trvanlivost dočasných tetování, které jeho milovaná objednala.

Žena/Zdroj: medialeaks.ru

“Co to je! To nejde,“ řekl Glo a snažil se vytřít tetování. Mezitím jeho snoubenka vybuchla smíchem, potěšená, že její plán funguje. Dívka zveřejnila video v tiktoku, kde jej sledovaly více než tři miliony lidí. Někteří diváci nápad nevěsty velmi ocenili, ale ne reakci ženicha.

Mnoho lidí mělo pocit, že chlap vzal své nové dočasné tetování příliš negativně, a radili ženě, aby o tom přemýšlela.

ČTĚTE TAKÉ: SYN SI NEPAMATOVAL, ŽE JEHO MATKA UŽ JE V DŮCHODU: KVŮLI URÁŽCE ŽENA SKORO NA SVÉHO SYNA ZAPOMNĚLA

PSALI JSME: MILUJÍCÍ SYN VZAL STAROU MATKU S ALZHEIMEROVOU CHOROBOU NA CESTU KOLEM SVĚTA: JAK SE ŽENA ZMĚNILA

Share