„Byl to boj o přežití“: Kateřina Brožová promluvila o těžkých obdobích svého života, kdy chtěla hledat i pomoc odborníků

Herečka Kateřina Brožová vypadá skvěle a často se usmívá, málokdo však ví, že v poslední době prožila těžké životní období. Měla těžký rozvod, odchod rodičů a mediální lynč. Vydržela však toto období a nedostala nové zlozvyky a také nepožádala o pomoc odborníky. Mluvila o tom v pořadu Face To Face na Televizi Seznam. Píše o tom portál Super.cz.

Herečka, moderátorka a zpěvačka nyní žije nedaleko české metropole se svou dcerou. Kateřina Brožová se o svůj dům stará sama a sama dělá veškeré domácí práce.

Kateřina Brožová / Zdroj: youtube.com

Ale kromě toho také pracuje. Podle svých slov kdysi snila o velké a milující rodině, to se však nestalo.

Herečka prozradila, že v minulosti nebyl její rozvod s bývalým manželem příliš příjemný, jak se často stává. Nyní má však s exmanželem Zdeňkem Tomanem dobrý kamarádský vztah, takže pro jejich dceru jsou rodinou.

Její další partneři byli podnikatelé nebo vlivní lidé a kvůli tomu se o ní v médiích mohlo psát, že chtěla peníze a moc. Herečka a zpěvačka to ale popírá.

Kateřina Brožová / Zdroj: youtube.com

Říká, že si uměla vydělat sama a že teď žije jen s dcerou a že všechno dělá také sama. Podle ní pokud bude osud takový, že potká toho pravého, tak to tak bude.

„Jsem fatalista a věci jsou tak, jak mají být,“ uvedla Kateřina Brožová.

Vyprávěla také o autonehodě, která se jí stala v době rozvodu s exmanželem a tehdy ještě její dcera Kateřina byla malá. Bylo to velmi těžké období jejího života.

Kateřina Brožová / Zdroj: youtube.com

„Byl to boj o přežití a zažila jsem situaci, kdy jsem téměř vyhledala odbornou pomoc,“ řekla Kateřina Brožová. Přežila to však a vše dopadlo dobře.

Přiznala, že možná poté měla i určitou touhu stranit se lidí. Teď už takové problémy nemá, chodí už normálně mezi lidi, ale nejlépe se cítí na vesnici.

Herečka také v posledních letech ztratila otce a matku. Rozhodně to bylo velmi bolestivé, ale takový je život.

Kateřina Brožová / Zdroj: youtube.com

Nyní je Kateřina Brožová ráda, že se opět otevřely divadla a že může opět vystupovat. Založila si tak vlastní agenturu, organizuje vystoupení a nyní společně se svými přáteli pracuje na některých projektech, o kterých řekne víc po nějaké době.

PSALI JSME: FANOUŠCI LIBUŠE ŠAFRÁNKOVÉ SE BUDOU MOCI ROZLOUČIT S HEREČKOU: KDY A KDE SE TO BUDE KONAT

PŘIPOMÍNÁME: “RÁDA MLUVÍM O TOM, CO UŽ JE HOTOVÉ“: LUCIE VONDRÁČKOVÁ PROMLUVILA O PLÁNECH DO BUDOUCNA

Share