„Měnit se už nebudu“: Proč se Tereza Brodská pohádala s kamarádkou

Oblíbená česká herečka, dvojnásobná držitelka filmového ocenění Český lev Tereza Brodská je známá svou roli v seriálu Slunečná, který je velmi populární mezi diváky.

Známá herečka je populární nejenom u televizních diváků, ale i u těch, kdo má účty na sociální sítí Instagram. Tam je herečka registrovaná necelý rok.

Vest instagramovou stránku se herečce daří, za tuto dobu ona získala pře 54 000 sledujících, které s radostí vědí jak herečka tráví svůj čas. Libí se lidem, že ukazuje přirozenost.

Jedná ale kamarádka herečce radila, že musí používat úpravy či filtry u fotek. Pote, co se pohádaly, mezi sledující kamarádka nepatří.

“Nóóó, třeba existujou filtry nebo úpravy, některý fotky máš i trochu rozmazaný, a pak pořád ten Konrád (pes), dej tam i nějaký oblečení nebo co jsi uvařila, vždyť tak dobře vaříš,“ radila žena. O tom informuje na svých webových stránkách portál blesk.cz.

Brodská ale dala pochopit, že sebe, ani svůj profil měst nebude. A zase ten, kdo takové věci bere vážně, vypadá spíš komický, než seriózně.

ČTĚTE TAKÉ: „ZPROSTŘEDKUJE JÍ PRAVIDELNÉ PLATBY“: TEREZA HLŮŠKOVÁ SE DOZVĚDĚLA PŘESNÉ DATUM, KDY SE BUDE KONAT ODVOLACÍ SOUD A V PÁKISTÁNU JI NAVŠTĚVUJÍ ZÁSTUPCI MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ

PSALI JSME: TEREZA KERNDLOVÁ SE POCHLUBILA DALŠÍM VIDEÍM ZE SVÉ LUXUSNÉ VILY: JAK VYPADAJÍ KOUPELNY, ZAHRADA A KUCHYŇ ZNÁMÉ ZPĚVAČKY

Share