Říkali jí Sněhurka: Jak vypadá neobvyklá dívka po 4 letech

Když se Nariyana narodila, matka dívky se bála a nechápala, co se děje. Lékaři vysvětlili, že dítě je albínka. U albínů nedochází k tvorbě melaninu a člověk je citlivý na světlo.

Otec dívky tuto zprávu klidně přijal, ale matka si musela zvyknout na to, že má neobvyklé dítě.

Nariyana / Zdroj: femmie.ru

Nariyana není jediným dítětem v rodině. Má starší sestru a mladšího bratra, kteří nemají žádné genetické poruchy a vypadají obvykle. Dívka žije v Jakutsku (Rusko), kde žijí převážně tmavovlasí obyvatelé. Ve škole Nariyana vyniká, ale ostatní děti ji neurážejí, ale naopak jsou hrdí na svou slavnou spolužákyni.

Nariyana / Zdroj: femmie.ru

Díky fotografovi se Nariyana stala populární. Jakutský fotograf Vadim Rufov se o albínce dozvěděl náhodou. Na Instagramu narazil na profil její matky a byl ohromen vzhledem dítěte. Nabídl spolupráci a rodiče se rozhodli to zkusit. Dívka okamžitě našla společný jazyk s fotografem a užívala si svého prvního profesionálního focení v životě.

Nariyana / Zdroj: femmie.ru

Vadim zveřejnil snímky na sociálních sítích a uživatelé internetu byli překvapeni, jak báječné se fotografie ukázaly. Když se všichni dozvěděli o Nariyaně, bylo jí pouhých 8 let. Říkali jí Sněhurka.

„Nariyana je velmi krásná dívka s exotickým vzhledem. Kéž jí její krása přinese velké štěstí!“, „Je velmi krásná!“

Nariyana / Zdroj: femmie.ru

Máma se nesnaží udělat modelku ze své dcery. Elena řekla, že se snaží věnovat více pozornosti vzdělání své dcery a považuje kariéru modelky za koníček, ačkoli dívka miluje pózování a je v tom dobrá.

Dívka řekla, že se chce stát populární blogerkou. Na Instagramu má již více než 18 tisíc sledujících, takže má všechny šance.

9 let/12 let / Zdroj: femmie.ru

Nariyaně je nyní 12 let. Od doby, kdy veřejnost uviděla její první focení, se příliš nezměnila.

Navzdory svému jedinečnému vzhledu a popularitě zůstává Nariyana obyčejným dítětem, chodí do školy a na procházky s přáteli. Její zvláštnost se stala skutečnou důstojností dívky.

PSALI JSME: HOLČIČKU, KTERÁ SE NARODILA JAKO ALBÍN ODMÍTLI RODIČE: DÍVKA VYROSTLA A STALA SE MODELKOU

PŘIPOMÍNÁME: PÁRU S TMAVOU PLETÍ SE NARODILA BLONDÝNKA S MODRÝMA OČIMA: UPLYNULO 10 LET, JAK VYPADÁ

Share