„Moc jsme mu vděční“: Pes začal ráno dělat hluk a tím zachránil své majitele

Craig Jones a Marie Jordan tvrdě spali brzy v neděli ráno, když náhle slyšeli hlasitý štěkot svého psa jménem Shadow. Za předpokladu, že pes chce jít ven, Craig ospalý vstal z postele, aby otevřel přední dveře a dovolil psovi vyběhnou na jejích zahradu.

Shadow / Zdroj: ridus.ru

Ale jakmile muž překročil práh obývacího pokoje, bleskurychle se probudil. Celá místnost byla plná štiplavého černého kouře. Ukázalo se, že v kuchyni došlo ke zkratu, který vedl k požáru. A velkou náhodou se stalo to, že pár dní předtím Craig a Marie odstranili kouřový požární poplach, aby natřeli strop.

„Vděčíme za svůj život Shadow. Hasiči nám řekli, že kdyby nás nevzbudil, za pár minut už by nás nikdo nezachránil.“ – řekl Craig.

Shadow / Zdroj: ridus.ru

Když Craig viděl plameny v obývacím pokoji, běžel do ložnice, aby probudil Marii a co nejrychleji s ní opustil dům. Pár popadl minimum věcí a psa a běžel k autu. Poté, co se Marie a Craig bezpečně dostali do auta, zavolali hasičskou službu, píše The Mirror.

Přestože při požáru shořelo mnoho věcí, Craig a Marie nejsou zklamáni: plánují obnovit dům a jsou velmi vděčni svému chlupatému spasiteli.

„Shadow je takový oddaný a starostlivý rodinný pes. Moc jsme mu vděční. To, co udělal, ukazuje, jak krásní jsou němečtí ovčáci a psi obecně. Nyní se snažíme častěji se procházet s ním a dávat více lahůdek a naši přátelé a příbuzní mu předávají dárky,“ řekl Craig.

Shadow / Zdroj: ridus.ru

Na nějakou dobu se pár přestěhoval do hotelu a přátelé a příbuzní pomáhají Marii a Craigovi získat peníze na opravu domu.

PSALI JSME: „UČITEL Z MESSENGERU“: 27LETÝ MUŽ BEZ VZDĚLÁNÍ ÚSPĚŠNĚ PŘIPRAVOVAL STUDENTY NA ZKOUŠKY

PSALI JSME: 5 ZPŮSOBŮ, JAK ŘÍCT KOČKÁM, ŽE JE MILUJETE, V JEJICH VLASTNÍM JAZYCE

Share