Nejmladší a nejintelektuálnější dívka žije v USA: Když jí bylo pouhých dva roky překonala všechna očekávání

Dvouleté dívce jménem Kashe bylo pouhých 18 měsíců, když si její rodiče začali všímat, že jejich dítě je extrémně inteligentní.

Stále se aktivně zajímala o svět kolem sebe, ale tentokrát předčila všechna očekávání. Od pokusu vyslovit první slovo přešla k napsání celé věty… Za pár dní!

Než ještě oslavilo své 2. narozeniny, dítě dokázalo pojmenovat jakýkoli chemický prvek periodické tabulky, rozpoznat a pojmenovat každý stát USA, včetně jeho zobrazení na mapě. Začala také učit španělštinu.

Její rodiče říkají, že se o vysoké inteligenci Kashe dozvěděli u pediatra, když bylo dítěti pouhých 18 měsíců. Několik testů na číslech, tvarech a barvách potvrdilo, že dívka je vepředu ve vývoji před běžnými dětmi!

Její rodiče ji poté vzali k psychologovi, který otestoval její IQ a otestoval jej v testu Mansa (organizace pro lidi s vysokou inteligencí; otevřený každému, kdo pravidelně absolvuje IQ testy lepší než 98% populace).

A dítě získalo 146 bodů! (98% dospělých Američanů získá pouze 100 bodů). A tady jde o malou holčičku!

Organizace Mensa již přijala dítě do svých řad, což z ní automaticky dělá nejmladší Američanku, která kdy získala členství v prestižní organizaci.

Její rodiče jsou velmi ohleduplní k výchově dívky. Vychovávat geniální dítě znamená převzít každý den obrovskou odpovědnost za to, co říkáte.

„Naučilo nás to trpělivosti a přesnosti, když s ní komunikujeme, a velmi dobře rozumíme, jaká slova používáme a jak jí vysvětlit různé věci,“ řekli rodiče.

„Určitě nás to naučilo lépe komunikovat mezi sebou navzájem a s celou rodinou, protože všichni musíme být na stejné stránce.“

Dívka má nyní tři roky a již dosáhla více než mnoho lidí za celý svůj život! Představte si, čeho může v budoucnu dosáhnout!

PSALI JSME: FOTOGRAFKA OHROMILA HOSTY NA SVATBĚ: VZPOMNĚLA SI NA BÝVALOU PŘÍTELKYNI ŽENICHA

PŘIPOMÍNÁME: “VYPADÁ TO VELMI SLIBNĚ, ALE NECHCI TO ZAKŘIKNOUT“: PETR SUCHOŇ A KLÁRA KOUKALOVÁ UŽ MAJÍ VYBRÁNO JMÉNO PRO SYNA

Share