“Svět tak trochu zbláznil“: Ivana Gottová prozradila co je pro ni oporou

Vdova nejznámějšího českého slavíka Karla Gotta Ivana Gottová po odchodu manžela do nebe dosud nedokázala vyrovnávat ze ztrátou.

Kniha kterou nedávno vypustila Gottová u příležitosti narozenin Gotta, navíc přiměla vzpomenout o tom, jaký manžel byl. Vzpomínky, které Mistr psal krátce před smrti, se nedávno objevily na policích knihkupectví.

“Tím pevným bodem, stálicí, dle mého názoru, můj muž byl,“ vyjádřila se vdova k tomu, že celý svět stabilní není, ale zesnulý manžel byl. O tom informuje na svých webových stránkách portál iDnes.cz.

„Od jeho odchodu mám pocit, jako by se svět tak trochu zbláznil,“ míní žena. Navíc celá pandemie koronaviru, opatření a izolace na lidi a na samotnou Gottovou pozitivně nepůsobí.

Na zemřelého manžela ale dosud vzpomíná s láskou a je si jistá, že pravě známý pěvec byl největší skutečnou láskou jejího života. “Na tom se už nikdy nic nezmění,“ doplnila.

PSALI JSME: IVANA GOTTOVÁ ZVEŘEJNILA FOTKU SVÉHO MANŽELA: SNÍMEK PŘED TÍM NIKDO NEVIDĚL

ČTĚTE TAKÉ: AUTOBIOGRAFIE KARLA GOTTA PO CELÉ REPUBLICE JE VYPRODÁNA: STÁLO ZNÁMO, ZDA SE PLÁNUJE DOTISK KNIHY OD MISTRA

Share