Bagárová promluvila o odloučení se svým přítelem Makhmudem: jak to s malou dcerkou zpěvačka zvládá, když Muradov je dlouhodobě pryč

Život zpěvačky Moniky Bagárové nyní není vůbec jednoduchý. Její přítel a otec dcery Makhmud Muradov je většinu času v Uzbekistánu. Tam má vlastní organizaci. Monika se tak sama musí starat o malou Ruminku. Přítele ovšem podporuje. Informuje o tom web tn.nova.cz.

Před několika měsíci Muradov oznámil, že v Uzbekistánu založil MMA organizaci TAMERLAN. Právě kvůli práci svého přítele Monika sama se musí starat o dceru Ruminku.

Monika Bagárová se svým partnerem a dcerkou/Zdroj: instagram.com

Kromě toho pracuje porotkyní SuperStar a zpívá s kapelou SLZA. Zpěvačka ovšem odmítá pomoc chůvy a pomáhají jí jenom rodiče. Bagárové ale nedělá problém starat se o dcerku samostatně a kombinovat to s pracovními povinnostmi.

„Voláme si každý den hned několikrát, takže jsme stále v kontaktu,“ prozradila zpěvačka s tím, že odloučení je ale složité a páru je smutno.

Muradová však Monika podporuje a je velmi šťastná, když se Makhmud vrací domů, protože pak krásně stráví čas s celou rodinou.

Monika Bagárová / Zdroj: youtube.com

Zpěvačka odmítá, že by jejich vztah byl v krizi, i když uznává, že pro někoho to tak mohlo působit, protože Muradov hodně času tráví mimo Českou republiku.

Na jaře Makhmud musel v Uzbekistánu strávit přes dva měsíce kvůli vládním restrikcím a rodinným důvodem.

Psali jsme:„Dítě, které má přijít, přijde“: Veronika Kašáková promluvila o nemoci svého syna. Je 25% riziko, že druhé dítě ji bude mít také

PSALI JSME: JIŘÍ LANGMAJER SHODIL 8 KILO A VYPADÁ MNOHEM LÉPE: PŘIZNAL VŠAK, ŽE TO MÁ I NEGATIVNÍ BODY

PŘIPOMÍNÁME: ZPĚVAČKA KONVIČKOVÁ UKÁZALA POKOJÍČEK SVÉ DCERY: CO SE FANOUŠKŮM NA MÍSTNOSTI PRO MALOU AMÁLKU NEZDÁ

Share