Pes dostal 5 dolarů, aby přestal štěkat: Zábavné video rozesmálo spoustu lidi na internetu

Pes z Kanady se rozhodl vydělat peníze na svých vlastních majitelích. Oni mu nabídli pět dolarů, aby neštěkal, ale pak se stalo nečekané.

Pejsek má podnikatelskou žilku a rozhodl se bankovku nevrácet. Kuriózní moment majitelka psa natočila na video a zveřejnila na TikToku. Nyní toto video je velmi populární.

Zábavné video / Zdroj: TikTok

Hrdinou videa se stal australský ovčák přezdívaný Dipper. Posledních několik měsíců, jak majitelé říkají, měl špatný zvyk – hlasitě štěkat před spaním.

Zábavné video / Zdroj: TikTok

„Má poměrně mírnou povahu jako australský ovčák, ale někdy je až příliš tvrdohlavý,“ řekla Dipperova majitelka Jamie Fenn.

Zábavné video / Zdroj: TikTok

Jednoho večera pes odmítal jít spát a neustále štěkal. Pak přítel Jamie nabídl psovi pět dolarů, aby ten konečně mlčel. Pejsek zdvořile vzal bankovku do tlamy a odmítal ji vrátit. Samozřejmě, že přestal štěkat, ale paní si uvědomila, že je to příliš drahý způsob, jak dosáhnout ticha.

Zábavné video / Zdroj: TikTok

Dipper byl velmi nadšený ze svých peněz a neviděl důvod, proč je vrátit. Majitelé se nemohli přestat smát, jak byl pejsek potěšen svou kořistí. Skákal s penězi ve tlamě, až ho nakonec dokázali přelstít.

„Podařilo se nám ho přelstít krátce po skončení videa. Nechtěli jsme, aby začal jíst své nově objevené bohatství,“ řekla Jamie.

https://www.tiktok.com/@dippertheaussie/video/7016050222052756742

PSALI JSME: MANŽEL SI CHTĚL ODPOČINOUT OD RODINY, BÝT ZASE SVOBODNÝ: TEĎ SE DIVÍ, ŽE HO NECHCI PUSTIT ZPÁTKY

PŘIPOMÍNÁME: DONUTILI DRŽET DIETU: NEGATIVNÍ REAKCE PSA ROZESMÁLA SPOUSTU LIDI NA INTERNETU

Share