Adéla Gondíková šla do kina s dcerou: sedmnáctiletá slečna rozhodně zdědila krásu po mamince

V Česku měl premiéru film Duna. Mnoho známých osobností přišlo do kina sledovat tento film. Na premiéru přišla i herečka Adéla Gondíková a s ní byla i její sedmnáctiletá dcera Nela Brousková. Podle svých slov přišla do kina právě proto, že na tom trvala její dcera. Píše o tom server Super.cz.

Adéla Gondíková / Zdroj: youtube.com

Herečka uvedla, že se jí tento filmový žánr nelíbí. Ale souhlasila, že půjde do kina, protože v tomto filmu hraje Timothée Chalamet, který se jí velmi líbí.

Jednu z rolí tam ztvárnila také Zendaya, která se jí líbí díky muzikálu Největší showman. Předpokládá, že tito herci mohou tento žánr zachránit.

Adéla Gondíková / Zdroj: youtube.com

Máma a dcera rádi sledují filmy, takže když mají příležitost, jdou společně do kina.

„Dcera sice miluje horory, kam mě většinou nedostane, ale jinak spolu chodíme na všechny zásadní velkofilmy, které se hrají,“ řekla Adéla Gondíková pro Super.cz.

Adéla Gondíková / Zdroj: youtube.com

Také hodlají jít do kina sledovat na velkém plátně film Minuta věčnosti, v němž hraje její choť Jiří Langmajer. Na premiéře nebyly, protože Gondíková tehdy hrála.

Herečka má dceru Nelu z minulého manželství. Jejím otcem je herec, hudebník a režisér Ondřej Brousek. Nela Brousková určitě zdědila krásu po své matce.

Iva Pazderková, Adéla Gondíková, Nela Brousková / Zdroj: Profimedia.cz

V tvůrčích šlépějích své matky ale nešla, zajímavější je pro ni hudba. Tak například pro ni je zajímavé piano, kytara a ukulele. „Jsem ráda, že je stranou oboru,“ vtipkovala herečka.

PSALI JSME: KRÁLOVNA ALŽBĚTA ODMÍTLA OCENĚNÍ PRO ZASLOUŽILÉ LIDI: VYSVĚTLILA, ŽE NESPLŇUJE POTŘEBNÁ KRITÉRIA

PŘIPOMÍNÁME: „JE KOPIE SVÉ MAMINKY“: DCERA MILLY JOVOVICH NA ČERVENÉM KOBERCI ZASTÍNILA VŠECHNY HVĚZDY SVOU KRÁSOU

Share