Noční schůzka Jaroslava Svěceného a Moniky Trávníčkové v její kanceláři: „Nehledejte za tím nic osobního,“ řekl houslista

Manželka herce Pavla Trávníčka Monika už v minulosti musela vyvrátit spekulace, že údajně mezi ní a houslistou Jaroslavem Svěceným je nějaký jiný vztah než kamarádský a pracovní. Situace byla chvíli klidná, ale minulý týden byli vyfotografováni u domu, ve kterém má choť herce svou kancelář. Píše o tom server Super.cz.

Jaroslav Svěcený / Zdroj: youtube.com

Na internetu se objevila informace, že Monika Trávníčková a Jaroslav Svěcený údajně strávili v její kanceláři celý večer a noc.

Manželka populárního herce uvedla, že to byla pouze pracovní schůzka. Podle ní potřebovali hodně času, aby podepsali gramofonové desky slavného houslisty, kterých bylo opravdu hodně.

Monika Trávníčková / Zdroj: youtube.com

„Nehledejte za tím nic osobního, paní Trávníčková je má manažerka a koordinátorka mých koncertů a akcí,“ řekl Jaroslav Svěcený pro Super.cz.

Houslista dodal, že choť Pavla Trávníčka dělá svou práci dobře, je tojejí profese. A ke spekulacím řekl, že kdyby Monika dělala svou práci pro jiného umělce, média by psala o ní i o tom druhém.

Pavel Trávníček / Zdroj: youtube.com

Všechny ty drby byly pro něj nehorázné, rozhodně se mu to nelíbilo. Ptal se, proč média nechtějí psát o tom, co on a další umělci dělají pro kulturu, ale místo toho píší o věcech, které nemají alespoň nějaký realný základ.

26. října Pavel Trávníček oslavil 71. narozeniny. Jaroslav Svěcený mu popřál pevné zdraví, v současné době je to obzvlášť důležité.

Jaroslav Svěcený / Zdroj: youtube.com

Houslista nyní čeká na svůj koncert, který by se měl konat 6. listopadu ve Smetanově síni. Tento koncert byl již dvakrát odložen.

Psali jsme:„Mladší partneři nejsou pro mě. Chtěla bych muže nad 55 let“: Mahulena Bočanová prozradila tajemství svých vztahů

PSALI JSME: MAHULENA BOČANOVÁ ŘEKLA, JAKÉHO MUŽE CHCE: HEREČKA PROZRADILA, PROČ JIŽ NECHCE MLADÉHO

PŘIPOMÍNÁME: AGÁTA HANYCHOVÁ SE PUSTILA DO TAMARY KLUSOVÉ: MYSLÍ SI, ŽE HRAJE NA MATKU TEREZU

Share