Leoš Mareš se brzy stane potřetí otcem: Monika naznačila, zda se jim narodí syn, nebo dcera

Známý moderátor Leoš Mareš se brzy stane potřetí otcem a jeho manželka Monika Marešová se stane matkou poprvé. Bude to jejich první společné dítě. Moderátor by už chtěl vychovávat dceru, ale zatím manželé veřejně nemluvili o tom, kdo se jim narodí. Píše o tom server ŽivotvČesku.cz.

V roce 2008 se moderátor poprvé oženil. Během tohoto manželství se mu a jeho manželce Monice narodili synové Jakub a Matěj. Dva roky po svatbě se manželé rozešli, ale oficiálně se rozvedli až v roce 2017.

Leoš Mareš / Zdroj: youtube.com

Rok po rozvodu se Leoš Mareš podruhé oženil. Moderátor a jeho manželka Monika Marešová nyní očekávají první společné dítě. Potomek by se měl narodit příští měsíc.

Manželé však nikdy veřejně nemluvili o tom, zda očekávají kluka, nebo holčičku. Nedávno ale Monika Marešová na svých sociálních sítích ukázala oblečení, které by bylo vhodnější pro chlapce. Mohl to být lehký náznak.

Dalo by se předpokládat, že Leoš Mareš bude otcem třetího syna. Ale je docela možné, že „medvědí“ obleček by byl vhodný i pro holčičku.

V každém případě manželé nemluvili o tom, koho přesně očekávají, takže jsou to všechno pouhé domněnky.

Zpěvák, herec a moderátor Roman Vojtek už v minulosti manželům pogratuloval, že brzy spolu budou vychovávat dítě.

„Já Leošovi přeji, ať zvládne to druhé kolo. On už má poměrně velké děti, tak doufám, že si vzpomene na všechny přebalovací techniky, uklidňovací techniky, které k děťátku patří,“ řekl pro Život v Česku Roman Vojtek.

Psali jsme:„Zítra necvičíme, při úklidu jsem si zabodla třísku velikosti XXL“: Veronika Žilková skončila na chirurgii. Co se stalo

PSALI JSME: S PAPÍROVOU ČEPICÍ JAKO VEČERNÍČEK: LUKÁŠ LANGMAJER SE POCHLUBIL FOTOGRAFIEMI, JAK MALUJE STĚNY SVÉHO NOVÉHO BYDLENÍ

PŘIPOMÍNÁME: NEUVĚŘITELNÁ PROMĚNA: BRIDGET FONDOVÁ SE PO 12 LETECH OBJEVILA NA VEŘEJNOSTI A JE K NEPOZNÁNÍ

Share