Jan Rosák promluvil o svém vztahu: s manželkou jsou spolu již 45 let, vzali se po třech měsících od seznámení

Rozhlasový a televizní hlasatel Jan Rosák je jedním z těch slavných mužů, kteří mají dlouhodobě stabilní vztah. Jeho manželkou je Jiřina a jsou spolu už 45 let. Jan promluvil o svém vztahu pro server ŽivotvČesku.cz.

Na začátku sedmdesátých let začal pracovat pro Československý rozhlas. V roce 1976 přešel pracovat do Československé televize. Za svůj život získal pětkrát cenu TýTý.

Jan Rosák / Zdroj: youtube.com

Když pracoval v rádiu, seznámil se se svou budoucí manželkou. Mezi nimi přeskočila jiskra a teprve po třech měsících se rozhodli, že chtějí být dál spolu a vzali se. Na konci roku 1977 měli svatbu v Dejvicích.

„Šeredu by si nikdo nevzal. Když pak zjistíte, že je k tomu daný člověk ještě chytrý a charakterově vzácný, tak máte vyhráno. To se mi povedlo,“ řekl pro Život v Česku Jan Rosák.

Jan Rosák a Jiřina Rosáková / Zdroj: youtube.com

Nyní se lidé často seznamují na internetu, ale známý moderátor tento styl příliš nechápe. Myslí si, že „člověk musí použít instinkt“. Podle něj by mezi lidmi měl být nějaký osobní kontakt.

Dodal ale, že samozřejmě velký význam má i náhoda. Někdy se v životě stane, že se dva lidé setkají a uvědomí si, že jejich osud je být spolu až do konce jejich životů.

Jan Rosák a Jiřina Rosáková / Zdroj: Nextfoto

Nevylučuje proto, že k takovým situacím může dojít i díky seznámení přes internet. Sám se ale považuje za člověka, který se seznamuje jinak. Říká, že patří do tzv. „staré školy“.

PSALI JSME: MÍSTO POSLEDNÍHO ODPOČINKU DANA NEKONEČNÉHO SE STALO TERČEM ZLODĚJE: „DOUFÁM, ŽE VÁS KARMA DOSTIHNE, CHUDÁCI,“ ŘEKLA JEHO ŽIVOTNÍ PARTNERKA

PŘIPOMÍNÁME: ŠEL JSEM S MANŽELKOU NA VÝROČÍ: JAK ČLOVĚK TAKHLE ŽIJE, VŮBEC NECHÁPU

Share