Zdeněk Hřib slaví 10 let v chomoutu: jak vypadá manželka primátora Prahy, s kterou vychovává tři děti

Zdeněk Hřib studoval medicínu, ale nyní jedním z nejvlivnějších politiků v České republice. Primátor Prahy vždy působí vážně, ale v soukromě je to prý pohodář, který vyznává rodinný život.

Ve čtvrtek se svou manželkou oslaví deset let společného života. Pár se vzal na zámku Loučeň, který si velmi oblíbili. Píše o tom web zivotvcesku.cz.

Zdeněk Hřib a jeho manželka / Zdroj: zivotvcesku.cz

Manželé vychovávají tři děti a svatbu měli ještě v roce 2012. Nyní si na 14. července Zdeněk Hřib zavzpomínal. Politik říká, že jim moc líbil zámek Loučeň a rozhodli se tam vzít a k tomu ukázala i snímky ze svatby. Jejich oblečení odpovídalo prostředí, ve kterém se brali.

Zdeněk Hřib / Zdroj: youtube.com

Dle primátora obřad probíhal venku a oběd byl pouze pro rodinu. Ostatní hosté dostali piknikové koše do zámeckého parku.

Hřib dodává, že ten den mělo pršet, ale pár měl štěstí, že se nakonec vyjasnilo.

Zdeněk Hřib a jeho manželka / Zdroj: zivotvcesku.cz

Politolog Josef Mlejnek říká, že Zdeněk Hřib ve srovnání se svými předchůdci bude mít málo negativních hodnocení od voličů. Snaží se komunikovat nejen s Piráty a nebyl zapleten do žádné aféry či velkého konfliktu.

PSALI JSME: ČÍM JAROMÍR SOUKUP PŘEKVAPIL VERONIKU ŽILKOVOU: “TO JSEM U ŽÁDNÉHO SVÉHO MANŽELA NEZAŽILA”

PŘIPOMÍNÁME: ROZHODNĚ NEPATŘÍ DO STARÉHO ŽELEZA: 62 LETÁ SVĚTLANA NÁLEPKOVÁ SE POCHLUBILA ODVÁŽNOU FOTKOU UPROSTŘED POLE

Share