„Jsem rád, když se ráno probudím“: Jan Kanyza promluvil o zdravotním stavu a uvedl, co je důvodem ukončení herecké kariéry

Jana Kanyzu si diváci pamatují hlavně díky rolím v seriálu Hospoda či Ordinace v Růžové zahradě. Herec ale nyní své příznivce rozesmutnil zprávou, že se chystá svou kariéru ukončit. Píše o tom web onlyu.cz s odkazem na deník Aha!

Umělci už je 74 let a odpočinek si určitě zaslouží. Mnoho lidí ale říká, že Kanyza má ještě dost energie a mohl by v natočení pokračovat. Tak co stojí za jeho rozhodnutím rozloučit se s herectvím?

Jan Kanyza / Zdroj: youtube.com

„Je mnoho mladých, kteří chtějí mít svoje místo na slunci. Tak proč jim překážet,“ před časem říkal Kanyza s tím, že své rozhodnutí měnit nehodlá a chce se ho držet. Herec prý nic nelituje.

Dle herce věk je jenom číslo a mimo herectví se nyní více věnuje malířství, na které neměl před tím dostatek času.

Jan Kanyza / Zdroj: youtube.com

„Jsem rád, když se ráno probudím, vstanu a narovnám se,“ uvedl umělec a dodal, že zatím vše funguje, jak má a věk připouštět zatím nechce. Jan Kanyza dokonce při chůzi nepotřebuje ani hůlku, kterou používal po chirurgickém zákroku na kotníku.

Jan Kanyza / Zdroj: youtube.com

Herce také pomáhá to, že vždy má dobrou náladu. Duševní zdraví prý také prospívá dobrému fyzickému stavu. Kanyza podotkl, že mu radost dělá každá maličkost, jako je malování, setkání s lidmi, pobyt na chalupě či pouštění hudby.

PSALI JSME: LUCIE BENEŠOVÁ UKÁZALA, JAK TANČILA V PLAVKÁCH NA KOUPALIŠTI: PROZRADILA, JAK PŘEKONAT STUD

PŘIPOMÍNÁME: „VLASY MI SLEZLY HNED DRUHÝ DEN V NEMOCNICI“: BOHUŠ MATUŠ PROZRADIL, JAK PŘIŠEL O VLASY

Share