41 letá Olga Lounová se poprvé stala maminkou. Jaké netradiční jméno dostalo dítě

Olga Lounová se poprvé stala maminkou. Ve čtvrtek zveřejnila na svém Instagramu několik snímků s novorozenou dcerou. Zpěvačka a její partner, trenér obránců Rytířů Kladno Jan Krégl vybrali pro holčičku krásné jméno.

Olga Lounová / Zdroj: youtube.com

„Vítej Arianne. Vítej do rodiny,“ napsala na svých sociálních sítích Olga Lounová.

Zpěvačka se na dceru těšila, holčička je pro ni zázrak, dar a nekonečná láska. Chce, aby její dítě bylo nejšťastnější ve vesmíru. Dodala, že její partner jejich dceři přeje, aby si „tu jízdu užila“.

Porod podle ní proběhl dobře, zvládla to. Pro server eXtra.cz řekla, že jí pomáhaly dvě skvělé asistentky, podporoval ji i její partner a kamarádka.

Nedávno se ještě zúčastnila focení, stihla to před porodem. Tehdy pro eXtra.cz také řekla, že plánovala ještě vybavit pokojíček, koupit kočárek a sedačku do auta. Pravděpodobně si to partneři již pořídili.

Olga Lounová / Zdroj: tv.blesk.cz

V komentářích jí poblahopřála spousta celebrit a fanoušků. „Tak moc lásky. Nejkrásnější holčička a nejúžasnější rodina. Tak moc vás mám ráda,“ napsala herečka a režisérka Aneta Kernová.

PSALI JSME: LUCIE BORHYOVÁ CHYSTÁ VELKÉ PŘEKVAPENÍ. VYZKOUŠÍ SI BÝT ZPĚVAČKOU: “VÝSLEDEK BUDE UŽ BRZY“

PŘIPOMÍNÁME: KRAINOVÁ OTEVŘENĚ O ŽIVOTĚ:“VĚNUJEME SE JINÝM VĚCEM NEŽ VYMETÁNÍ VEČÍRKŮ“. CO JI ZAJÍMÁ V DNEŠNÍ DOBĚ NEJVÍC

Share