Napjatá atmosféra v rodině Žilkové kvůli volbám: herečka tvrdě řekla, co si myslí o kandidátech

Volby jsou vždy velmi probíraným tématem ve společnosti a prezidentské volby jsou tomu příkladem. Ke sporům dochází i v rodinách. Nevyhnuly se tomu Veronika Žilková a její dcera Agáta. Herečka totiž zkritizovala postupující kandidáty a jejich tábory. Hanychová se naopak pochlubila tím, že volila Andreje Babiše. Píše o tom web tn.nova.cz.

Veronika Žilková/Zdroj: youtube.com

Nejbližší týdny se v Česku očekává napjatá atmosféra kvůli postupu do druhého kola prezidentských voleb Petra Pavla a Andreje Babiše, kterého veřejně podpořila exmodelka Agáta Hanychová.

Veronika Žilková /Zdroj: youtube.com

Žilková o opozičním politikovi nechce ani slyšet a byla velkou podporovatelkou Danuše Nerudové. „Danuše Nerudová bude ideální prezidentkou a zástupkyní všech občanů,“ říkala před volbami umělkyně s tím, že Nerudová je ideální kandidátkou.

Ta ovšem obsadila jen třetí místo a po fiasku Žilková uvedla, že ve druhém kole určitě Babiše nepodpoří a nechce o něm nic ani slyšet, protože měl komunistickou minulost.

Veronika Žilková / Zdroj: youtube.com

Petr Pavel ale má také komunistickou minulost, i když ho Danuše Nerudová po prohře podpořila. K volbám ale Žilková neplánuje jít vůbec a je přesvědčená, že žádný kandidát ve druhém kole není pro Česko vhodný. Pavel a Babiš by měli být podle ní už v důchodu.

PSALI JSME: FELIX SLOVÁČEK A DÁDA PATRASOVÁ SPOLEČNĚ VYRAZILI K MOŘI: MANŽELÉ SI UŽÍVAJÍ DOVOLENOU V TUNISKU
PŘIPOMÍNÁME: FELIX SLOVÁČEK A DÁDA PATRASOVÁ PŘEKVAPILI VŠECHNY: MANŽELÉ PŘIŠLI NA NATÁČENÍ SILVESTROVSKÉ ESTRÁDY SPOLU

Share