Ondřej Brzobohatý se vyzpovídal: herec promluvil o scéně ve sprše s Fialovou a o svém otci

Ondřej Gregor Brzobohatý se prý více cítí jako pianista než herec. Role Ladislava Štaidla v minisérii Iveta se ale ihned chopil. Prozradil ovšem, že to byla pro něj výzva a natáčet musel i scénu ve sprše s Annou Fialovou. Informuje o tom web tn.nova.cz.

Umělec má hodně talentů. Hraje ve filmech, zpívá, píše texty a hraje na klavír. Podle svých slov ale netouží být velkým hercem jako jeho otec Radoslav Brzobohatý.

Ondřej Gregor Brzobohatý / Zdroj: youtube.com

Za několik týdnů Ondřej Gregor Brzobohatý oslaví 40. narozeniny a ke každému uměleckému projektu přistupuje s pokorou a nadhledem. „Jsem velkým kritikem sám sebe,“ tvrdí hudebník s tím, že chce jim zůstávat do budoucna, aby mohl dál pracovat.

Nyní se na herce mohou jeho fanoušci těšit v minisérii Iveta, ve které ztvární přítele Ivety Bartošové Ladislava Štaidla. Pro hudebníka to byla prý výzva a pro tuto roli se mu hodilo mít pár kilo navíc. Ondřej Gregor Brzobohatý s humorem řekl, že si proto před natáčením dával tři piva, po kterých vždy opuchnul.

Ondřej Gregor Brzobohatý / Zdroj: youtube.com

Brzobohatý si zahrál po boku Anny Fialové, se kterou měl scénu i ve sprše. Ocenil její talent jako herečky a prý by se pořád díval, jak hraje.

Ondřej Gregor Brzobohatý / Zdroj: youtube.com

Oči ale má jen pro svou partnerku Danielu Písařovicovou, která také hodně pracuje. Společně se ale vždy snaží najít čas pro sebe.

PSALI JSME: AGÁTA HANYCHOVÁ UKÁZALA FANOUŠKŮM NÁVŠTĚVU LÉKAŘKY: PODPOROVALA JI I DCERA

PŘIPOMÍNÁME: TATÍNEK ČTYŘ DĚTÍ DAVID NOVOTNÝ: CO JE HLAVNÍM VE VÝCHOVĚ DĚTÍ PODLE NĚJ

Share