Bočanová ukázala fotku své krásné dcery: „Měla by dělat fotomodelku,“ reagovala Dagmar Havlová

Mahulena Bočanová se stará o svou dceru Marinu, která před několika měsíci oslavila 21. narozeniny. Dívka vyrostla do krásy a její matka čas od času ukazuje její fotografie na sociálních sítích. Mohla by se stát modelkou a o tom mluví i jedna kolegyně její matky.

Herečka Mahulena Bočanová a producent Viktor Mráz tvořili v letech 2001 až 2009 manželský pár. 22. srpna 2001 se jim narodila dcera Marina. Krásná slečna bohužel trpí lehkou formu autismu a epilepsií.

Mahulena Bočanová / Zdroj: youtube.com

Bočanová vychovávala dceru po rozvodu sama, ale pro ni to bylo těžší než pro ostatní matky samoživitelky. V rozhovoru pro Kafe.cz herečka prozradila, že před několika lety její dcera padla do bezvědomí, byl to první epileptický záchvat.

Myslela si dokonce, že ji ztratila. Pak se ale stav Mariny zlepšil a po této situaci se maminka s dcerou radují z každého dne. Herečka se snaží svou roli brát s optimismem.

Mahulena Bočanová / Zdroj: tv.blesk.cz

Milující maminka je ráda, že je její dcera šťastná a neuzavřená, má ráda lidi, ráda s nimi komunikuje. Považuje to za velký úspěch. Podle ní je ale velmi důležitá láska a smíření.

Mahulena Bočanová se pochlubila fotkou své modrooké blonďaté krásky. Fanoušci byli nadšeni, Marina je podle nich nádherná a velmi krásná.

Mahulena Bočanová / Zdroj: youtube.com

„Teď asi závidí všechny, které si nechávají zoufale napichovat ty své pusinky. Je překrásná,“ napsala komentář Alice Bendová.

„Měla by dělat fotomodelku,“ myslí si bývalá první dáma Dagmar Havlová. „To fakt nejde,“ reagovala na její komentář Mahulena Bočanová. „Mahu, tak ji foť Ty! Nenalíčenou, čistou, nebeskou,“ odpověděla jí Dagmar Havlová.

PSALI JSME: LUCIE KŘÍŽKOVÁ ZŮSTALA NA VŠE SAMA: S ČÍM SE POTÝKÁ KVŮLI MANŽELOVI

PŘIPOMÍNÁME: VZÁCNÉ FOTOGRAFIE: MADONNA UKÁZALA VŠECH ŠEST SVÝCH DĚTÍ

Share