Tak to je sympaťák: Jak vypadá bratr Ivany Gottové a čemu se věnuje

V Česku každý ví, že Ivana Gottová je vdovou po Karlu Gottovi, někteří si také pamatují, že pracovala jako moderátorka na TV Prima, ale málokdo alespoň něco ví o její rodině. Ivana se nenarodila jako jedináček, měla dva bratry, ale jeden z nich bohužel zemřel.

V roce 2012 se Ivana Gottová rozloučila se svým otcem, bylo mu 63 let. Server Onlyu.cz píše, že pracoval jako geolog a s dcerou se vídal jen občas.

Karel Gott a Ivana Gottová / Zdroj: youtube.com

Její maminka Blanka Macháčková měla s jejím otcem také syna Přemysla, který zemřel ve věku 7 let. Ivana tak přišla o staršího bratra, když jí bylo 5 let.

Její rodiče se rozvedli, když jí byly pouhé 4 roky. Její matka pak měla vztah s jiným mužem a narodil se jim syn, pro kterého vybrali jméno Pavel.

Karel Gott a Ivana Gottová / Zdroj: youtube.com

Ivana Gottová má s maminkou a bratrem dodnes skvělý vztah. Pavel teď pracuje jako ortoped v Opavě. Spolu se svou starší sestrou se několikrát objevil na společenských akcích.

Před několika lety jim fotografové udělali společnou fotku, tehdy doprovodil sestru na koncert jejího manžela.

Ivana Gottová s bratrem Pavlem / Zdroj: Profimedia

Po smrti Karla Gotta Ivana hodně pracovala, protože chtěla dokončit některé projekty. Jde o jeho autobiografii Má cesta za štěstím i o dokument s názvem Karel. Pak také uspořádala koncert Pocta Karlu Gottovi. Nyní má Ivana Gottová více volného času, a tak se věnuje svým dcerám.

PSALI JSME: EVA BUREŠOVÁ SE PŘEDVEDLA V NÁDHERNÝCH ŠATECH A FANOUŠKŮM OZNÁMILA RADOSTNOU ZPRÁVU: „NEMŮŽU SE DOČKAT“

PŘIPOMÍNÁME: MONIKA BABIŠOVÁ A EVA PAVLOVÁ: KDO JSOU ŽENY KANDIDÁTŮ NA PREZIDENTA

Share