„Toulavá kočka požádala dívku, aby jí koupila krmivo“: Holka tak i udělala, ale to nebylo všechno

Jak najít přátele, najít ochranu a pomoc v těžkých dobách? Je třeba být důvtipným a vynalézavým, kterou je jedna mexická toulavá kočka.

.

Učitelka základní školy Tania Tova uviděla vedle obchodu zdvořilé zvíře a vstoupila do dialogu s ním i kočka se rozhodla nepromarnit šanci. Podívejte se, co se stalo dál.

Kočka přesně věděla, co potřebuje. Či přesněji, o co požádá dívku.

.

Tania byla tak ohromena chováním zvířete, že se rozhodla – to je osud!

Není známo, jak život kočky na ulici vypadal dříve, ale zjevně byl těžký. Neměla ocas, ale měla mnoho drobných zranění a parazitů.

.

Kočka vypadala smutně a unaveně, zoufale potřebovala pomoc a byla dost chytrá, aby ji hledala na správném místě – na rušné křižovatce poblíž obchodu.

Kočka zaskočila do obchodu s dívkou a požádala, aby jí koupila krmivo. Holka tak i udělala, a pak si vzala ji domů. Conejo, tak Tania pojmenovala kočku.

.

.

Tania Tova říká, že si nevšimla, jak začala natáčet video. Nakonec se však dojemný příběh líbí mnoha lidem na celém světě.

Podívejte se na toto video:

Zdá se, že to je taková maličkost, ale ve skutečnosti je to obrovské gesto. Tania Tova teď má kočku a myslí, že jejich setkání nebylo náhodné, a proto nic nepochybuje.

Podívejte se, jak kočka vypadá teď:

.

.

.

Share