Simona Stašová prožívá těžké životní období: neustále pracuje a její rodiče mají zdravotní problémy

Herečka Simona Stašová prožívá těžké životní období. Její otec, 94letý seismolog a geofyzik Břetislav Staš, leží nyní v Alzheimer centru, kde ho pravidelně navštěvuje. Její maminka, 91letá legendární herečka Jiřina Bohdalová, má chronické plicní problémy i problémy se zády, nedávno strávila měsíc v nemocnici. Stašová má obavy o své rodiče. Kromě toho ještě téměř každý den hraje divadlo. Píše o tom server Sedmička.týden.cz.

Simona Stašová nyní hodně pracuje i přesto, že její tatínek je vážně nemocný a že zdravotní stav její maminky se v posledních měsících výrazně zhoršil.

Simona Stašová / Zdroj: youtube.com

Před pár měsíci nevěděla, co se stane její matce, která se nyní věnuje rekonvalescenci. Herečka se rozhodla, že svá plánovaná vystoupení nezruší, a tak hraje téměř každý den.

Simona Stašová hmotnou nouzí netrpí, peníze nejsou to, co by teď nejvíce potřebovala, mohla by trochu odpočinout. Přesto neustále pracuje, možná nechce zklamat své diváky.

Simona Stašová / Zdroj: youtube.com

Například tento měsíc má jen dva volné dny, příští měsíc bude mít tři, to znamená, že hraje téměř každý den, včetně víkendů. Navíc hraje nejen v Praze, ale jezdí i po republice.

V březnu chce herečka navštívit Děčín, Pardubice, Mělník, Litovel, Valašské Meziříčí, Hranice na Moravě, Plzeň, Vrchlabí, Teplice, Strážnici, Břeclav, Kamenici, Ostravu, Krnov a Vizovice. Kromě toho bude ještě třikrát hrát v Brně.

Simona Stašová / Zdroj: youtube.com

Je to určitě náročné, přesto si herečka nestěžuje. Možná díky práci myslí méně na jiné věci.

PSALI JSME: JIŘINA BOHDALOVÁ MUSELA ZNOVU DO NEMOCNICE: CO BYLO PŘÍČINOU

PŘIPOMÍNÁME: IVETA VÍTOVÁ LUTOVSKÁ JE ZNOVU ZAMILOVANÁ: CO ŘEKLA MODERÁTORKA O NOVÉM VZTAHU

Share