Dáda Patrasová zavzpomínala na lechtivou scénu s Josefem Abrhámem: „Stud nebyl“

Dagmar Patrasová se proslavila v sedmdesátých letech minulého století. V roce 1980 ztvárnila roli Manuely ve filmu Vrchní, prchni. Mnoho diváků si pamatuje lechtivou scénu ve sprše, když se ukázala nahá. Díky ní se herečka stala sexsymbolem své doby. Dáda o tom promluvila ve Víkendové Snídani na TV Nova.

Ve slavné československé komedii hrála Dagmar Patrasová spolu s Josefem Abrhámem, který loni opustil tento svět. Před ním a před kamerami se měla herečka ukázat nahá.

Dagmar Patrasová / Zdroj: youtube.com

Teď si vzpomíná, že se v tu chvíli ani příliš nečervenala a vysvětlila proč. „Ono se to připravovalo dlouho, takže stud nebyl. Ale půlka štábu se vyhnala pryč,“ řekla pro TV Nova Dagmar Patrasová.

Během své kariéry ztvárnila i řadu dalších rolí, v roce 1980 spolu s Janou Nagyovou začaly natáčet seriál Arabela. Dáda hrála zákeřnou princeznu Xénii. Přesto ji děti velmi milovaly.

Dagmar Patrasová / Zdroj: Super.cz

Herečka a zpěvačka nyní ráda vzpomíná na období, kdy vystupovala pro děti. Malí fanoušci znali všechny písně a bylo to podle ní neuvěřitelné.

Navíc prozradila, že si vymyslela žížalu Julii díky písni Chytila jsem na pasece žížalu. Zajímavostí je, že její dcera, zpěvačka a herečka Anna Julie Slováčková, se jmenuje po žížale.

Dagmar Patrasová / Zdroj: youtube.com

Dáda je dvojnásobnou maminkou, její starší syn Felix se věnuje hudbě. Herečka není překvapená, že děti šly ve šlépějích rodičů. „Mě to potěšilo. Jsme umělecká rodina. Tam to pořád fungovalo a děti podědily geny,“ dodala Patrasová.

PSALI JSME: ORNELLA KOKTOVÁ UKÁZALA ODVÁŽNÝ SNÍMEK: FANOUŠCI PÍŠÍ, ŽE JEJÍ MANŽEL JOSEF JE ŠŤASTNÝ CHLAP

PŘIPOMÍNÁME: 10 PŘÍZNAKŮ, ŽE NA VÁS NĚKDO NEUSTÁLE MYSLÍ

Share